Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Intímnosti farmárky Haklovej a Mrvu: Monika, čo na to tvoj snúbenec?!

Farmári Haklová a Mrva sa k sebe túlili na lavičke. Čo na to jej snúbenec? Zobraziť galériu (7)
Farmári Haklová a Mrva sa k sebe túlili na lavičke. Čo na to jej snúbenec?

BRATISLAVA – Vychutnáva si pozornosť iného muža! Sexi mamička Monika Haklová (37), ktorá momentálne súťaží v markizáckej Farme, si pobyt na statku začína užívať. Hoci je atmosféra na hospodárstve každým dňom horšia, dočasnú útechu nachádza v náručí futbalistu Tomáša Mrvu (24). Svedčia o tom aj nami získané zábery. Prečítajte si, čo na ne povedal blondínkin snúbenec Martin Kollár, ktorý ju čaká doma s tromi deťmi.

Ani dnes večer nebude na Farme núdza o romantické chvíľky. Tentokrát však nezahrajú hlavné úlohy Nikola Komorová a Adam Kováč, ale mamička troch detí Monika Haklová a Tomáš Mrva. Ako vidno na záberoch a vo videu pod článkom, počas neprítomnosti ostatných farmárov si blondínka pod rúškom noci sadla obkročmo na Trnavčana. Začala sa mu líškať, on ju na oplátku stískal za zadok.

„Nevedeli, že ich nakrúca kamera v režime nočného videnia. Preto bola taká prítulná. Istú rolu v tom však zohral aj alkohol. Konkrétne víno, ktoré predtým spolu s ostatnými farmármi pili, povedal náš zdroj zo zákulisia šou. V súvislosti s týmto románikom treba podotknúť, že podobne začínali milenecký pomer aj ženatý Miki Ferleťák a Andrea Járová v prvej sérii Farmy. Tiež ich v noci nasnímal objektív kamery.

„Neviem či bolo nejaké pohladkanie, poškrabkanie. Možno bolo,“ reagovala Haklová na druhý deň po tom, čo sa spomínaná scéna odohrala. Nepoprela tak, že si s Tomášom vymenili nežnosti. Na prejavoch sympatií by nebolo nič zvláštne, keby Moniku doma nečakal snúbenec Martin s tromi deťmi.

Keď sme sa s ním spojili, jeho reakcia nás prekvapila. „S Monikou rozhodne nepatríme medzi puritánske páry. Dôverujem jej. Rovnako tak aj ona mne. Ak sa nechala ´hladkať´ od Tomáša, tak určite vie, prečo. Neviem, aké stratégie používa v súťaži, ale keď mňa chce doma o niečom presvedčiť, tak ma tiež hladká. A musím povedať, že to funguje. Byť ňou, tak využívam ženské zbrane naplno. Smelo môžem povedať, že Tomáš určite nie je jej typ. V civile by skôr poškuľovala po Rolandovi,“ reagoval s nadhľadom.

Ako tiež dodal, spolu s celou rodinou pozerajú každú časť Farmy a Monike fandia. Paradoxom je, že Martin svojej polovičke nevyčíta flirty s mladým Trnavčanom, ale skôr jej hudobný hluch. „Jediné, čo by som jej na Farme vytkol, je spev. Som zúfalý, keď spieva doma a zúfalo to pôsobí aj v televízii, uzavrel tému účinkovania svojej snúbenice v šou Kollár. 

VIDEO: Monika a Tomáš sa k sebe takto túlili, keď si mysleli, že ich nesnímajú kamery. Ak vás zaujíma, čo povedal na nočný románik mladý farmár, pozrite si dnešnú časť markizáckej šou.

lavicka-farma-2

Kedy presne vysielajú Farmu sa dozviete v našom TV programe na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu