Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Farkašovej provokatívne šaty: Rozparok až po...

Kristína Farkašová v provokatívnych šatách. Zobraziť galériu (6)
Kristína Farkašová v provokatívnych šatách.

BRATISLAVA - Dráždila všetkých naokolo! Herečka a moderátorka Kristína Farkašová (29) sa vo vysielaní hudobno-zábavnej šou Legendy popu predviedla v extrémne odvážnych šatách. Okrem naprataného dekoltu ukázala aj provokatívny rozparok, ktorý jej siahal takmer až po intímne partie.

Kristína Farkašová rozhodne vie, ako zaujať. V programe Legendy popu na verejnoprávnej Jednotke opäť dokázala, že nepatrí medzi hanblivky. Divákom sa predviedla v sexi róbe, v ktorej vynikli jej ženské krivky.

Známa ryšavka provokovala nielen bujným poprsím, ale aj poriadne odvážnym rozparkom. Ten siahal až k jej intímnym partiám. Sukňa totiž spredu pozostávala len z krátkej nariasenej látky, ktorá odkrývala moderátorkine štíhle nohy. Hostia v publiku miestami tŕpli, či šaty ostanú na svojom mieste a kráske sa nepritrafí nejaké faux-pas.

Trúfalý outfit dotvorila Kristína aj sexi dierkovanými pančuchami, a tak sa mali diváci na čo pozerať. „Cítila som sa v nich dobre,“ povedala nám stručne Farkašová k dráždivej róbe.  Ako sa zdá, kráska jednoducho rada provokuje. Viac fotografií si môžete pozrieť v našej Galérii.

Tip: Pozrite si Legendy popu v televízii. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu