Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Farkašovej Vianoce: Plač a vydieranie!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (4)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Herečka a moderátorka Kristína Farkašová (29) trávila tohtoročné vianočné sviatky v kruhu svojej rodiny bez priateľa Juraja Hajdina (34). Ako pre topky.sk prezradila, počas Štedrého večera vie byť poriadny sadista a svojich blízkych doháňa až k slzám.

Známa ryšavka Kristína Farkašová  je síce od januára tohto roka šťastne zamilovaná do redaktora televízie Joj Juraja Hajdina, Štedrý deň s ním však netrávila. „Každý chcel byť so svojimi blízkymi. Pokiaľ nemáme spoločnú rodinu, budeme samostatne. Ja si vôbec neviem predstaviť, že by som bola bez mojich rodičov, bez môjho brata,“ prezradila nám herečka.

No napriek tomu, že svojich blízkych miluje, pri rozbaľovaní darčekov ich vždy poriadne trápi. Dokonca sa teší, keď niekto z nich vyroní pri stromčeku nejakú tu slzičku. „Som taký sadista. Veľmi rada rozplakávam ľudí na Vianoce. Mama je taký vďačný objekt,“ priznala Farkašová a dodala: „Samozrejme, že je to v dobrom. Rozplačem ich tými darčekmi. Ale tento rok som nič také vydieračské nemala.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu