Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farkašová pritvrdila: Bujné poprsie na verejnoprávnej Jednotke!

Farkašová moderovala v odvážnom outfite, ktorý zvýrazňoval jej ženské krivky. Zobraziť galériu (11)
Farkašová moderovala v odvážnom outfite, ktorý zvýrazňoval jej ženské krivky.

BRATISLAVA - Vnady napratané v dekolte! Herečka Kristína Farkašová (29) vie, ako zaujať. Kvôli zvýšeniu sledovanosti vianočného vydania relácie Legendy popu, ktorú moderuje na verejnoprávnej Jednotke, si obliekla poriadne zvodný outfit. Mužská časť publika na nej mohla počas nakrúcania oči nechať.

Herečkine zvýraznené krivky boli predmetom diskusií už od chvíle, kedy sa objavila na pódiu. Hostia prítomní v publiku si medzi sebou šepkali, aké to má "tam hore" napratané. Ich prekvapenie umocňoval fakt, že si rusovláska obliekla taký dráždivý outfit do vysielania verejnoprávnej televízie. Kristíne to však neprekážalo a cítila sa výborne. 

„Mala som na výber z viacerých šiat, ale tieto mi prišli, že sú také Snehulienkovské. Je pravda, že ich mala na sebe tento rok už Lenka Šóošová na OTO-vi, ale vôbec mi to nevadilo. Páčili sa mi,“ priznala Farkašová tesne po nakrúcaní sviatočného vydania programu Legendy popu.

Hudobno-zábavnú reláciu odvysiela Jednotka deň pred Štedrým večerom. Vianočné skladby v ňom odspievajú skupiny Tublatanka a No Name, speváci Peter Nagy, Robo Opatovský, Marcel Palonder a Martin Harich. Ženskú časť hudobnej scény počas nakrúcania zastúpili Zuzana Smatanová, superstaristka Monika Bagárová a Misha. Zábery z nakrúcania si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu