Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Špinavá Christová a opilecké prešľapy prominentov: Naj trapasy roku 2011! (II. časť)

Pariškovej odletel gombík, Christová gratulovala zašpinená a Adamec kvôli opici neprišiel do vysielania. Zobraziť galériu (14)
Pariškovej odletel gombík, Christová gratulovala zašpinená a Adamec kvôli opici neprišiel do vysielania.

BRATISLAVA - Niektorí sa bavili, iní hanbili! Mnohé známe tváre v roku 2011 zažili trápne situácie. Napríklad aj Aneta Parišková (37), ktorej počas živého vysielania odletel gombík zo saka. Na rozdiel od nej však nebolo do smiechu Ivane Christovej (40), keď zistila, že dorazila na spoločenskú akciu v špinavom oblečení. Kto ďalší počas uplynulých 12 mesiacov "hviezdil"? Zahlasujte za Naj trapas v ankete pod článkom.

Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Ivana Christová na párty v špinavých šatách
 
Bývalej miss Ivane Christovej (40) sa na meninovej párty Jozefa Oklamčáka podaril menší trapas. Zagratulovať mu prišla s veľkým špinavým fľakom na šatách. Zrejme sa niekde oprela o stenu.
 
Celý článok TU!
Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Lietajúci gombík Anety Pariškovej
 
O vtipnú kuriozitu sa počas vysielania jojkárskych Novín o 17-tej nechtiac postarala moderátorka Aneta Parišková (37). Tesný kostým a zle prišitý gombík neodolal tlaku jej narastajúceho tehotenského bruška. Pri nádychu jednoducho povolil a uletel. Zachovala sa však ako profesionálka -  potláčaný smiech naplno prejavila až doma pri sledovaní relácie zo záznamu.
 

Celý článok TU!

 

Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Odhodená žuvačka na červený koberec
 
Aj zlá reklama je reklama? Návod, ako sa zviditeľniť v negatívnom zmysle slova, predviedol hneď v úvode uplynulého roku podnikateľ Roman Donoval (44) na Plese v opere. Prešľapom, aký predviedol pred historickou budovou SND, sa zapísal do dejín podujatia. Počas slávnostného príchodu si pred kamerami vybral z úst žuvačku a vyhodil ju na červený koberec. 
 

Celý článok TU!

 

Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Iveta Bartošová opitá na pódiu
 
Česká speváčka Iveta Bartošová (45) je magnetom na trapasy. Jeden z najväčších sa jej  v roku 2011 podarilo vyparatiť počas vystúpenia v kasíne. Na akcii vyzerala ako chodiaca troska, ktorá je zjavne zmätená z toho, čo sa okolo nej deje. S pohárikom v ruke zaželala prítomným hosťom krásne Vianoce, Silvester a Nový rok. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebol november. Svoje faux pas umocnila odspievaním dvoch skladieb na plejbek. Ako u nej býva zvykom, ústa otvárala mimo textu. 
 

Celý článok TU!

 

Gunčíková, ČS SUperStar, nohy,
Zobraziť galériu (14)
Špinavé nohy Gabiky Gunčíkovej
 
Sexsymbolom Česko Slovenskej SuperStar bola Gabriela Gunčíková (17). Ako sme sa však presvedčili počas jedného zo súťažných kôl, aj ona je len človek, ktorý má svoje nedostatky.  Keď sa vyzula z topánok, ukázala poriadne špinavé chodidlá. Pohľad na ne nebol ani zďaleka taký pôsobivý, ako na jej anjelskú tváričku. Gabika, nabudúce sa radšej na verejnosti nevyzúvaj.
 

Celý článok TU!

 

Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Nepodarená hokejová hymna od Kristiny
 
Obrovskú vlnu kritiky si musela vypočuť speváčka Kristína Peláková po tom, čo prvýkrát odznela jej oficiálna hymna hokejového šampionátu s názvom Life Is A Game. Slováci interpretke vyčítali, že jej skladba nebola vôbec chytľavá,  nevzbudzovala žiadne emócie, neburcovala a nevyvolávala zimomriavky. Na internete označili pieseň prívlastkom druhotriedny ´hit´, ktorý o dva mesiace zapadne prachom. A tak sa aj stalo.
 

Celý článok TU!

 

Braňo Mojsej má zničené
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: noviny.sk, youtube.com)
Opitý Braňo Mojsej nevedel nájsť svoje auto
 
Hoci sa Braňo Mojsej (43) snaží už niekoľko rokov abstinovať, občas sa stane, že potiahne niekoľkodňovú alkoholovú šnúru. Jednu takú „absolvoval“ aj počas uplynulého roku. V tatranskom apartmáne sa tak opil, že policajtom nahlásil krádež svojho auta. Nebolo by na tom nič smiešne, keby nemal svojho tátoša zaparkovaného pred domom. A čo čert nechcel, ešte ho mal aj poriadne poškriabaného – akoby od zvodidiel. No keďže nakoniec odmietol s privolanými mužmi zákona komunikovať, nikto sa nedozvedel, ako k poškodeniu došlo. 
 

Celý článok TU!

 

Lukáš Adamec.
Zobraziť galériu (14)

Lukáš Adamec zmizol bez stopy

 
Radosť zo zisku prvého miesta v Česko Slovenskej SuperStar si vychutnal plnými dúškami. A to doslova. Hneď na druhý deň po víťazstve v speváckej šou sa totiž Lukáš Adamec nedostavil do rannej relácie televízie Nova. Moderátori ho márne čakali. Mal vypnutý telefón a nikto nevedel, kde sa nachádza. Košičan pritom len vyspával opicu po bujarej oslave vlastného úspechu.
 
Celý článok TU!
 
 
Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)

Veronika Žilková rozčapená na parkete

 
Spadla na kolená, nie však s úmyslom pokory. Tvrdosť parketu okúsila Veronika Žilková (49) na pražskom Plese v opere pri tanci so svojím manželom Martinom Stropnickým (54). Nevedno, či herečka neudržala rovnováhu kvôli nejakým pár pohárikom navyše, alebo mala jednoducho smolu. Manžel sa však zachoval ako správny gentleman a hneď jej pomohol vstať. 
 
Celý článok TU!
 
Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Boris Kollár terčom výsmechu
 
„Vďaka“ svojmu životnému štýlu je Boris Kollár často nielen mediálne prepieranou osobou, ale aj terčom posmechu Slovákov. Tí si z neho uťahovali v roku 2011 najmä na sociálnej sieti. Po internete kolovali vtipné koláže, na ktorých sa nachádzala podnikateľova podobizeň okorenená komentármi typu: „Možno som aj TVOJ otec,“  alebo „Len raz sa s ním vyspíte a bývate v novom.“
 

Celý článok TU!

 

Erika Judínyová obeťou úchyla.
Zobraziť galériu (14)
Erika Judínyová obeťou úchyla
 
Príťažlivá sexica a moderátorka Erika Judínyová je vďaka svojim dokonalým krivkám  a vyzývavým outfitom snom mnohých obdivovateľov. Tí to však vo vyjadrovaní náklonnosti občas preženú. Príkladom môže byť mladík, ktorý sa odbavoval pri plavovláskinom bilborde priamo na ulici. Jednou rukou obchytkával Erikine vnady, druhou si šmátral v rozkroku. A to všetko za bieleho dňa pri plnej premávke.
 
Celý článok TU!
 
Andrea Járová a Miki
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)
Simulovaný sex Andrey Járovej a Mikiho Ferleťáka pred kamerami
 
To, že už počas reality šou Farma mali k sebe playmate Andrea Járová (27) a Miki Ferleťák (33) pomerne blízko, bolo všetkým jasné. Ich vzťah však po skončení súťaže prerástol až tak, že sa nehanbili predviesť „prasačinky“ počas nakrúcania markizáckeho Silvestra. Pred kamerami Smotánky imitovali sex na stoličke. Blondínka sedela v svalnáčovom rozkroku a ten sa tváril ako profesionálny pornoherec. „To je jazda,“ vykrikoval do objektívu  Námestovčan.
 

Celý článok TU!

 

Špinavá Christová a opilecké
Zobraziť galériu (14)
Fedor Flašík v rifliach na OTO-vi
 
So svojou „inakosťou“ to už trochu prehnal. Hoci sme v prípade Fedora Flašíka zvyknutí aj na výstrelok v podobe sukne na Plese v opere, počas minuloročného odovzdávania sošiek OTO mierne prestrelil. Po červenom koberci kráčal so šálom okolo krku a v rifliach. Ležérny imidž doplnilo športové sako a botasky na nohách. Že by si odbehol len tak z neformálneho posedenia s priateľmi?
 
Celý článok TU!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu