Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Kňaz pobúril stovku veriacich: Ježiš zomrel s erekciou! Jeho bizarné kázanie počúvali aj deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BLACKHILL – Veriaci na bohoslužbe neverili vlastným ušiam. Päťdesiattriročný katolícky kňaz šokoval počas svojej kázne, ktorej sa zúčastnilo približne sto ľudí vrátane detí. Podľa jeho slov Ježiš zomrel na kríži s erekciou.

Katolícky kňaz dostal pokarhanie po tom, čo svojim ohromeným veriacim povedal, že Ježiš Kristus mal erekciu, keď zomrel na kríži. Otec Thomas McHale, kňaz v Blackhille v grófstve Durham, vystúpil na kazateľnicu ako zvyčajne na Veľký piatok. Tento 53-ročný muž, ktorý pochádza z Ameriky, však približne stovke návštevníkov povedal, že Ježišova krv sa v dôsledku násilnej metódy ukrižovania nahnala do dolnej časti jeho tela.

Naznačil tak, že Ježiš mal na kríži erekciu. Jedna z účastníčok bizarnej bohoslužby pre britské noviny The Times uviedla: „Povedal ľuďom, že Ježiš zomrel s erekciou. Boli sme šokovaní. Boli tam mladé rodiny.“ McHale kvôli svojmu tvrdeniu pravdepodobne neprišiel o prácu, no dostal pokarhanie. Hovorca diecézy Hexham & Newcastle pre britské noviny potvrdil, že prijali sťažnosť.

Viac o téme: ErekciaJežišBohoslužba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu