Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žuvačkový trapas na plese: Všetko o nezbednom podnikateľovi!

Roman Donoval s manželkou pri príchode na ples. Zobraziť galériu (4)
Roman Donoval s manželkou pri príchode na ples.

BRATISLAVA – Zviditeľnil sa! O najväčší prešľap na tohtoročnom Plese v opere sa postaral Roman Donoval (44). Biznismen totiž pred objektívom kamery odhodil žuvačku priamo na červený koberec. Kto vlastne je tento podnikateľ?

Je sobota večer, plesová sezóna začína, pred historickou budovou opery Slovenského národného divadla vládne slávnostná atmosféra. Hostia prichádzajú po červenom koberci. Medzi nimi aj podnikateľ Roman Donoval, ktorého snímala jedna z prítomných kamier.

Biznismen si zrejme v tej chvíli uvedomil, že v ústach žuje žuvačku, čo sa nepatrí. Rozhodol sa jej preto rýchlo zbaviť. Urobil to však najhorším možným spôsobom. Vybral si ju rukou z úst a odhodil ju na červený koberec. A tým vyrobil jeden z najväčších trapasov v dejinách Plesu v opere.

Topky.sk sa preto rozhodli zistiť, čím sa vlastne Roman Donoval živí. Dozvedeli sme sa, že sa narodil v Banskej Bystrici a žije v neďalekom Badíne. Po revolúcii si prenajal jeden starý kamión a založil si dopravnú firmu. Tá dnes patrí pod medzinárodnú značku a podnikateľ je vedúcim banskobystrickej pobočky.

Vyštudovanú má drevársku priemyslovku. Kedysi pracoval v štátnom podniku Česko-slovenská autobusová doprava. Zaujíma ho príroda, cestovanie a golf, dohovorí sa po anglicky. Je ženatý, má dve deti. Tie vraj po ňom zdedili riadnu dávku tvrdohlavosti.

Podnikateľovi sme v súvislosti so spomínaným faux pas poskytli priestor na vyjadrenie. Spýtali sme sa ho, či nechce svoj prešľap so žuvačkou vysvetliť. Doteraz však na našu výzvu nereagoval.

VIDEO: Roman Donoval odhadzuje žuvačku na červený koberec!



žuvačkový trapas na plese v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu