Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Judínyová obeťou úchyla: Chytil ju za prsia a začal onanovať!

Mladík sa tváril, že sa pri bilborde s Erikou Judínyovou odbavuje. Zobraziť galériu (10)
Mladík sa tváril, že sa pri bilborde s Erikou Judínyovou odbavuje.

BRATISLAVA – Zneužitá! Moderátorka Erika Judínyová rada nosí vyzývavé outfity, ktoré dokonale zvýrazňujú jej prednosti. Aj vďaka tomu je zrejme objektom túžob nejedného chlapa. Internetom však najnovšie koluje video, kde to neznámy mladík trochu prehnal so svojím obdivom k sexi blondínke. Pri jej podobizni sa totiž odbavuje priamo na ulici vedľa okoloidúcich áut!

Erika Judínyová už dávnejšie prepožičala svoje telo do reklamy na výživové doplnky, ktoré podporujú rast pŕs. Pútače propagujúce tento produkt sa spolu s moderátorkinou podobizňou objavili aj na slovenských uliciach. Jeden z takýchto bilbordov však istému mladíkovi poslúžil k tomu, aby vytvoril vulgárne video!

Aktérom spomínaného záznamu je muž oblečený v kostýme modrej ceruzky. V rušnej cestnej premávke stojí pod pútačom a tvári sa, že masturbuje. Popri tom hladí moderátorkine prsia na fotografii a obzerá sa, či ho náhodou niekto nesleduje.

Zvrhlík vystupuje na sociálnej sieti pod prezývkou Mistr Farbitchka. On sám zavesil na svoj facebookový profil sexuálne ladený klip. Dal k nemu komentár: „Video, ktoré nemalo byť nikdy videné.Kamaráti mu ho pochvalne komentovali. Keď sme sa na tento "hrdinský" čin spýtali samotného aktéra prostredníctvom sociálnej siete, na našu správu nereagoval. Odpoveďou však bolo okamžité zrušenie profilu a stiahnutie všetkých fotografií. Rovnako tak aj videa.

V súvislosti s klipom sme oslovili aj moderátorku markizáckej Smotánky. Tá berie nevkusnú scénu s nadhľadom. Počula som, že niečo také na internete je. No nevidela som to. Každopádne želám dotyčnému veľa psychického zdravia,“ povedala na adresu toho Judínyová. Možno by mohla mladíkovi odporučiť, aby svojej priateľke kúpil spomínané tabletky na rast pŕs. Potom by sa nemusel ukájať na bilbordoch...

VIDEO: Tento nechutný klip zavesil muž s prezývkou Mistr Farbitchka na svoj profil na Facebooku. 

Mistr. Farbitchka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu