Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hospodárovej ťaživé rodinné tajomstvo: Drogy, súd, väzenie!

Jana Hospodárová (vpravo) a jej sestra Michaela na fotografii, ktorá figuruje aj v policajných záznamoch. Zobraziť galériu (5)
Jana Hospodárová (vpravo) a jej sestra Michaela na fotografii, ktorá figuruje aj v policajných záznamoch.

BRATISLAVA – Čierna ovca rodiny! Po obrovskej radosti, ktorú Jana Hospodárová (35) ešte stále prežíva v súvislosti s víťazstvom v šou Let´s Dance, ju v týchto dňoch čakajú poriadne náročné chvíle. Dôvodom sú problémy so zákonom. Tie má jej sestra Michaela (38) kvôli afére s drogami. Hrozí jej pobyt za mrežami, verdikt súdu padne už čoskoro!

Doplatí na svoju minulosť?! Hoci je Jana Hospodárová aktuálnou Kráľovnou tanečného parketu, predsa len má hlavu v smútku. Jej sestru Michaelu, ktorá mala kedysi problémy s drogami, čaká v týchto dňoch dôležitý súdny proces. 

Michaela má opletačky so zákonom od roku 2004. Vtedy u nej policajti našli ilegálnu látku a obvinili ju z trestného činu prechovávania a distribúcie drog. Moderátorka sa v tom čase od svojej sestry nedištancovala. Ako sama v minulosti tvrdila, bola jej oporou. Dokonca ju vraj chodila navštevovať do liečebného zariadenia, kde sa snažila jej sestra zbaviť závislosti.

Po tom, čo ukončila liečbu, odišla zo Slovenska. Namierila si to do Írska. Za hranicami chcela začať nový život. Spomínaná kauza, z ktorej bola obvinená, však stále zostala otvorená. Tým, že sa Michaela zdržovala mimo územia našej republiky, sa celé vyriešenie komplikovalo. Dokonca po nej vyhlásili muži zákona celoštátne pátranie, Michaelina fotografia sa objavila aj v policajných záznamoch medzi ostatnými kriminálnymi živlami.

Orgánom činným v trestnom konaní sa podarilo dopátrať k sestre známej moderátorky až v roku 2009. Prerušené vyšetrovanie sa teda opäť spustilo. Kauza je momentálne vo finálnom štádiu. Súdny proces s Michaelou je naplánovaný na začiatok budúceho týždňa. Hrozí jej trest odňatia slobody v rozpätí 2 až 8 rokov.

Tvár markizáckeho Telerána sme preto oslovili a požiadali ju o vyjadrenie sa k vzniknutej situácii. Inokedy výrečná moderátorka však odmietla čokoľvek komentovať. Topky.sk sa pritom plavovlásky spýtali iba na to, či sa chystá svoju sestru podporiť na pojednávaní a ako celú kauzu vníma.

Paradoxné na Janinom správaní je, že hoci táto téma nepatrí do kategórie príjemných, napriek tomu o nej v minulosti viackrát hovorila. No teraz akoby pchala hlavu do piesku pred problémami. „Povedzte, že ste ma nezastihli,“ reagovala Hospodárová odmietavo aj pre týždenník Rytmus života, keď ju redaktorka požiadala o to, aby sa vyjadrila k drogovej afére. Žeby sa Kráľovná tanečného parketu bála, že nepríjemná kauza oslabí jej popularitu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu