Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hospodárová po rokoch samoty: Ukázala exotického milenca!

Jana Hospodárová už nie je sama. Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová už nie je sama.

BRATISLAVA – Má novú lásku! Moderátorka markizáckych športových správ Jana Hospodárová (38) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by sa svojím súkromím rady chválili. Dlhé roky preto verejnosť netušila, kedy a či vôbec mala po svojom boku nejakého muža. Nedávno však blondínku kolegovia zo Smotánky pristihli s južansky vyzerajúcim partnerom a topkám nakoniec prezradila viac o svojom vzťahu.

Tento muž si získal jej srdce! Moderátorka markizáckeho Športu Jana Hospodárová sa doteraz na verejnosti so žiadnym partnerom neukazovala. Kamera relácie Smotánka ju však nedávno nachytala v spoločnosti, kam si nevyrazila sama, ale s mužom po boku. 

Ide o cudzinca, argentínskeho režiséra Pabla Leona, s ktorým sa moderátorka pozná už dlhšie. V lete minulého roka sa opäť stretli počas jeho cestovania Európou a preskočila medzi nimi iskra. Pár vraj tvoria od septembra. „Ja o týchto veciach nikdy nehovorím. Ale áno, je to pravda, sme spolu. Boli sme spolu v spoločnosti a je to môj priateľ. Spoznali sme sa pred 4 rokmi pri natáčaní relácie Wipe Out,“ priznala pre topky Hospodárová, ktorá je tak po viacerých rokoch samoty konečne zadaná.

A zdá sa, že zatiaľ nemusí riešiť ani problémy spojené so vzťahom na diaľku. „Priateľ sa momentálne zdržiava na Slovensku,“ prezradila šporťáčka. Ona sama v týchto chvíľach ešte o sťahovaní do Argentíny vôbec neuvažuje. „Zatiaľ to nehrozí . Nie sme spolu dlho, takže zatiaľ nie. To sa uvidí neskôr. Zatiaľ sa ma diváci nezbavia,“ uviedla s úsmevom zamilovaná blondínka. Snáď jej to dlho vydrží... A možno je to tentoraz naozaj ten pravý.

Jana Hospodárová má za priateľa argentínskeho režiséra Pabla Leona.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová má za priateľa argentínskeho režiséra Pabla Leona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu