Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jana Hospodárová bez mejkapu a strapatá

Jana Hospodárová si cestou do práce na mejkap nepotrpí. Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová si cestou do práce na mejkap nepotrpí.

BRATISLAVA - Do práce chodí nenalíčená! Jana Hospodárová (37) nepatrí k ženám, ktoré potrebujú vyzerať tip-top za každých okolností. Potvrdila to v stredu, kedy sa nám ju podarilo zachytiť pri príchode do Markízy. Moderátorkina tvár neniesla žiadne stopy mejkapu. Neupravené vlasy jej ešte viac rozstrapatil vietor. Až po zásahu maskériek sa z nej stala namaľovaná fešanda, ktorá sa mohla postaviť pred kamery v štúdiu Športových novín.

Jana Hospodárová sa v športovom spravodajstve prihovára divákom s bezchybnou vizážou. Ako sa nám však podarilo zistiť, počas dňa si na takéto skrášľovanie zrejme nepotrpí - dokonalé nalíčenie svojej tváričky prenecháva markizáckym maskérkam. 

V stredu sa nám totiž moderátorku podarilo zachytiť pri príchode do práce. Blondínka vystúpila z auta vo svojej prirodzenej podobe a s neupravenými vlasmi. K strapatému imidžu jej navyše dopomohol aj vietor.

Bez výrazného líčenia Hospodárová pripomína skôr sivú myšku než hviezdu televíznych obrazoviek. „Úplne bez mejkapu som nebola. Možno to tak vyzerá, ale nie je to tak. A tým, že som namejkapovaná každý deň v televízii, tak moja pleť si potrebuje oddýchnuť,” povedala nám k tomu Jana. Krátko pred 40-tkou sa však ani za svoju prírodnú podobu rozhodne hanbiť nemusí.

Jana Hospodárová bez mejkapu pri príchode do práce
Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová bez mejkapu pri príchode do práce

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu