Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fialová dráždila sexi výstrihom a minišatami!

Zuzana Fialová provokuje hereckých kolegov v sitkome Zita na Krku. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová provokuje hereckých kolegov v sitkome Zita na Krku.

BRATISLAVA – Vytasila prsia! Zuzana Fialová (37) sa nehanbí ukázať svoje sexi krivky. Dnes večer sa o tom budú môcť presvedčiť aj diváci markizáckeho seriálu Zita na krku. Herečka v sitkome predvedie ženské pôvaby.

Energická Zuzana Fialová nemá problém postaviť sa pred televízne kamery v dráždivom outfite. Veď len v sitkome Zita na krku už niekoľkokrát predviedla, že vie byť ozajstnou dračicou. V jednej časti napríklad pútala pozornosť divákov v latexovom kostýme, v inej zasa pikantnými scénami s Ľubošom Kostelným.

Rovnako zvodná bude aj dnes večer. Na obrazovkách Markízy pošteklí mužské pohľady bujným dekoltom a kratučkou sukňou. Paradoxné je, že sa takto vyzývavo obliekla na pohreb seriálového domovníka.

"Rajcovný" outfit sa nezaobíde bez komentárov jej seriálových kolegov. „Na pohreb by si si v prvom rade mala obliecť nohavičky,“ zahlási Marko alias Dušan Cinkota na margo Zuzaninho hlbokého predklonu, ktorým chce ukázať, ako sa treba v minisukni správne zohýbať. Čo ešte Fialová odhalí? Viac uvidíte dnes večer na Markíze.

Zuzane Fialovej takmer vybehli prsia.

Zuzana Fialová predvádza, ako sa treba v minisukni správne zohnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu