Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Fialová na pľaci: Museli jej dávať umelé dýchanie!

Zuzane Fialovej dával umelé dýchanie kolega Ľuboš Kostelný. Zobraziť galériu (7)
Zuzane Fialovej dával umelé dýchanie kolega Ľuboš Kostelný.

BRATISLAVA – Zahmlenie pred očami a pád na zem! Herečke Zuzane Fialovej (37) musel dávať pri nakrúcaní seriálu Zita na krku umelé dýchanie kolega Ľuboš Kostelný (30).

Tvorcovia markizáckeho sitkomu sa postarali o dramatické chvíle. Do deja seriálu totiž zakomponovali, že Zuzana Fialová odpadne. Môže za to návšteva populárneho speváka Michala Davida v seriálovom bare Café U mňa, kde je herečka „zamestnaná“ ako prevádzkarka Iveta.  

Na vzniknutú situáciu promptne zareagoval Ľuboš Kostelný, ktorý stvárňuje anestéziológa Huga. „Pustite ma k nej. Som lekár,“ zvolal, pričom sa okamžite vrhol na kolegyňu a dal jej umelé dýchanie.
 
Podľa našich informácií scénu niekoľkokrát opakovali, nakrúcanie vraj bolo veľmi vtipné. Potvrdil nám to aj samotný herec. „Pred tou scénou som mal sám stres, veď to nie je len tak, vymieňať si prúd vzduchu priamo z pľúc do pľúc s niekým iným. A Zuza mi v tom teda vôbec nepomohla, keďže sa furt rozosmiala, akonáhle som sa nad ňu sklonil,” prezradil nám Kostelný.
 
Ako to celé dopadne, sa dozviete v dnešnej časti seriálu. Okrem Michala Davida si v ňom strihla epizódnu rolu aj herečka Oľga Belešová, ktorá zahrala redaktorku šoubiznisovej relácie.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu