Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Z Fialovej panna naostro: Cítim sa ako Lady Gaga!

Zuzana Fialová ako morská panna. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Fialová ako morská panna.

BRATISLAVA – Takto sme ju ešte nevideli! Herečka Zuzana Fialová (37), ktorá patrí medzi hlavné postavy markizáckeho seriálu Zita na krku, sa v seriáli zmenila na nepoznanie. Tvorcovia sitkomu z nej spravili morskú pannu, ktorá si pod kostým nevzala žiadnu spodnú bielizeň.

Je z nej iná žena! Zuzana Fialová sa dnes večer objaví v špeciálnej halloweenskej epizóde seriálu Zita na krku v netradičnom kostýme. Z tmavovlásky sa stane morská panna. „Cítim sa ako Rihanna alebo Lady Gaga," povedala herečka na margo svojho modrého overalu s chvostom na konci.

Nevšedná maska však nebude jediné, čím Fialová v dnešnej časti zaujme. Zistili sme, že  počas pikantného dialógu s kolegom Ľubošom Kostelým prezradí, že si pod šupinatý kostým nevzala žiadnu spodnú bielizeň. 

Topky.sk preto u Fialovej zisťovali, či naozaj nakrúcala bez nohavičiek a ako sa v koži morskej panny cítila. „Bolo to zvláštne. Akoby som sa nachádzala v spacáku. Naostro som nebola, je to nehygienické,"  uzavrela s úsmevom pre topky.sk herečka.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu