Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jágrova ex Kubelková: Sexi fotky v dráždivej bielizni!

Sexi modelka Iva Kubelková zvádzala čipkovanou bielizňou aj hore bez. Zobraziť galériu (8)
Sexi modelka Iva Kubelková zvádzala čipkovanou bielizňou aj hore bez.

PRAHA – Po Simone Krainovej sa vyzliekla ďalšia! Snímky do provokatívneho kalendára firmy na výrobu alkoholických nápojov nafotila už aj kráska menom Iva Kubelková. Tá síce kedysi zohrievala posteľ Jaromírovi Jágrovi, tentoraz sa v nej však váľala sama. S objektívom laškovala len vo zvodných kúskoch bielizne!

Jubilejný kalendár Stock 2012 má o sériu pikantných záberov viac! Zo šestice oslovených modeliek totiž jeho stránkam nedávno prepožičala krivky expartnerka známeho českého hokejistu. Ivana Kubelková tak kráča v šľapajách kolegyne Simony Krainovej, ktorá si v posteli vyrobenej na mieru zapózovala ako prvá. O polonahé zvádzanie s nádychom erotiky hore bez však ani v brunetkinom prípade núdza nebola!

Hoci sa celé fotenie aj tentokrát nieslo v duchu luxusných súpravičiek, prípravy si Kubelková užívala naostro. Jednotlivé kúsky bielizne a sexi lodičky totiž vyberala omotaná bielym kúpacím plášťom a s natáčkami vo vlasoch. V zákulisí síce pripomínala skôr žienku domácu, na výsledných záberoch by však jej vyformovaným líniám odolal zrejme iba málokto.

V prípade, že vás takáto zberateľská chuťovka oslovila, tešiť sa môžete ešte na ďalšie štyri série lascívnych fotografií. V nasledujúcich týždňoch svoju ženskosť poodhalia ešte štyri očarujúce dámy: Alena Šeredová, Pavlína Němcová, Jitka Čvančarová a Helena Zeťová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu