Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Járová na posmech: Mama sa za ňu hanbila!

Andrea Járová sa vie zabaviť aj sama na sebe. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová sa vie zabaviť aj sama na sebe.

BRATISLAVA – Čierna ovca rodiny?! Andreu Járovú (27) verejnosť momentálne registruje najmä ako víťazku súťaže Farma. Blondínka sa však zviditeľnila už aj v minulosti. Objavila sa nielen na stránkach pánskych magazínov, ale tiež v televízii, kde si nespravila práve najlepšie meno. A práve kvôli tom ju mama od účasti v markizáckej šou odhovárala. Bála sa trapasu!

Prekvapila! Mnohí televízni diváci nechápavo krútili hlavou, keď sa dozvedeli, že v súťaži Farma bude účinkovať aj playmate Andrea Járová. Viacerí mali totiž stále v pamäti jej nezabudnuteľný výkon v relácii Bez servítky, kde doslova perlila.

VIDEO: Andrea Járová v relácii Bez servítky.

Jarova bez servitky

Drvivá väčšina divákov teda očakávala podobné hlášky aj vo Farme. Andrea však príjemne prekvapila, ukázala sa v inom svetle. Vďaka drsnému životu na hospodárstve totiž neprajníkov presvedčila o tom, že je dievča do koča, i do voza.

Ako sme sa však od Járovej dozvedeli, pred štartom statkárskej šou jej neverila ani vlastná mama. Obávala sa, že dcérina účasť sa nezaobíde bez prešľapov. „Moc nechcela, aby som išla do takej šou. Vždy sa bála negatívnych ohlasov. Predsa len som modelka... A bola som už aj v tej Bez servítky... Vtedy to ľudia zobrali tak všelijako,“ prezradila nám playmate.

Plavovláska pred našou kamerou tiež podotkla, že sa dokáže zabaviť aj na svoj účet. „Robím si srandu sama zo seba a niektorí to nevedia pochopiť,“ poznamenala rodáčka z Bratislavy, ktorá si myslí, že hanbu si na Farme nespravila. My dodávame, že jej víťazstvo v súťaži toho môže byť dôkazom.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Andreou Járovou.

Jarova na farme 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu