Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Trpká prehra farmárky Liptákovej: Chaos a beznádej!

Lenka Liptáková bola počas finálového kola vyčerpaná a zúfalá. Zobraziť galériu (5)
Lenka Liptáková bola počas finálového kola vyčerpaná a zúfalá.

BRATISLAVA – Na konci so silami! Lenka Liptáková (31), ktorá v markizáckej šou Farma bojovala o 50 000 eur, na včerajší večer tak skoro nezabudne. Musela sa totiž zmieriť s faktom, že ju v súťaži porazila playmate Andrea Járová (27). Tehotnú mamičku však okrem prehry sužovalo aj čosi iné. Plavovláska otvorene priznáva, že bola počas priameho prenosu poriadne zúfalá!

Sklamanie nedokázala zakryť! Ako sme vás už na topkách informovali, markizácka šou Farma má po včerajšku svoju víťazku – Andreu Járovú. Jej súperka Lenka Liptáková sa musela uspokojiť s druhou priečkou. Z rozhovoru, ktorý nám šesťnásobná mamička po skončení súboja poskytla, sme sa dozvedeli, že počas večera prežívala veľmi náročné chvíle!

Ako na ihlách bola spoločne s Andreou najmä pri plnení prvých dvoch súťažných disciplín. Sily si totiž v ich mene zmerali už vypadnutí farmári. Liptáková priznáva, že v tej chvíli bola úplne bezmocná. „Obidva duely za Aďu vyhrali chlapci. Moje deti sa kvôli tomu rozplakali, bolo to také... Sedela som ako na odstrel na tej stoličke. Čo som im mala povedať?“ povzdychla si smutne, keď zaspomínala na najťažšie chvíle večera. „Som rada, že už je tomu všetkému koniec,“ povedala nám Lenka krátko po tom, čo sa vypli kamery

Galéria: Pozrite si fotogalériu z nedeľňajšieho prenosu. Zvíťazila Andrea Járová, časť výhry však venovala Liptákovej. Tá jej naoplátku ani nepoďakovala.

Ako sme sa tiež dozvedeli, súťažný deň bol pre tehotnú mamičku pomerne náročný. „Cestovali sme spolu s deťmi z Popradu autom 4,5 hodiny. To bol taký chaos... Jedno cez druhé. Bolo to náročné a fakt som už rada, že je po všetkom tom cirkuse,“ uzavrela.

Rušné chvíle však pre Liptákovú zrejme ešte neskončili. V súvislosti s vedomostným testom, ktorý rozhodol o víťazke, sa vynárajú špekulácie, že Markíza pochybila. Televízia totiž na oficiálnej internetovej stránke Farmy uvádza, že v nádrži bolo 40 pstruhov. Toto bol aj Lenkin tip, no prekvapivo uznala moderátorka Kveta Horváthová správnosť odpovede Járovej. Tá však tvrdila, že ich bolo 50. Jej odpoveď bola teda chybná. Momentálne preverujeme, ako sa tento problém rozhodli v Záhorskej Bystrici vyriešiť.

Viac o Andrei Járovej nájdete TU

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Lenkou Liptákovou.

Lenka_farma

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu