Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Járovej víťazstvo vo Farme: Škandalózny prešľap Markízy?!

Andrea Járová (vľavo) a Lenka Liptáková (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Andrea Járová (vľavo) a Lenka Liptáková (vpravo).

BRATISLAVA – Bol to podvrh! Presne takýmito slovami reagovalo množstvo televíznych divákov na triumf Andrey Járovej (27) v šou Farma. Kameňom úrazu sa stala odpoveď na víťaznú otázku. Tú vraj správne zodpovedala porazená Lenka Liptáková (31). Ihneď po vyhlásení výsledkov sa preto objavili špekulácie, že Markíza pochybila a súťaž bola zmanipulovaná. Čo na takéto obvinenia hovorí vedenie v Záhorskej Bystrici?

Rozhorčení! Pozorným divákom markizáckej šou Farma neušiel počas nedeľňajšieho finále fakt, že vedomostná otázka, ktorá rozhodla o absolútnej víťazke relácie, mala nejasnú odpoveď. Finalistky museli odhadnúť, koľko pstruhov sa nachádzalo v nádrži na statku. Internetová stránka súťaže uvádza, že ich bolo 40. Takýto bol aj tip Lenky Liptákovej. Moderátorka Kveta Horváthová však nečakane uznala odpoveď plavovlasej Járovej. Tá tvrdila, že rýb bolo 50.

FOTO: Internetová stránka súťaže uvádza, že v nádrži je 40 pstruhov.

Farma
Zobraziť galériu (8)

Keďže spomínaná odpoveď definitívne zaručila rodáčke z Bratislavy výhru, diváci začali jej triumf okamžite spochybňovať. Už krátko po skončení programu nám do redakčného mailu prišlo množstvo rozhorčených správ od čitateľov. V Markíze sme preto zisťovali, ako budú vo vzniknutej situácii postupovať.  

„Víťazstvo Andrey Járovej je absolútne nespochybniteľné a neexistuje dôvod na akékoľvek zmeny. V deň vstupu účinkujúcich na farmu bolo v nádrži skutočne 50 pstruhov, o čom existuje aj doklad. Počet  40 pstruhov sa uvádzal štatisticky ku dňu 1.7.2011 na webe, pretože v tom čase bolo na farme už iba 40 pstruhov. Časť z nich vylovili účinkujúci a časť prirodzene uhynula,“ znie oficiálne stanovisko Markízy k celej záležitosti.

Prekvapivé je, že rovnaký názor na vec má aj porazená finalistka Lenka Liptáková, ktorá sa musela uspokojiť s druhým miestom. „Súhlasím so všetkým, čo povedala televízia Markíza. Som šťastná, že to mám už celé za sebou. Strávila som veľmi príjemné leto. Nepôjdem proti  nikomu,“ povedala šesťnásobná mamička. „Aďa si z tej výhry nenechá ani euro a v tom spočíva jej veľkosť. Moja zase v tom, že do ničoho nebudem rýpať. Som vďačná za všetko, čo som zažila,“ uzavrela.

Ako sme tiež zistili, vzniknuté pochybnosti ohľadom počtu pstruhov v nádrži neboli ľahostajné ani Járovej. „Tá informácia sa ku mne dostala. No nie je pravdivá. Zisťovala som si to. Bola by som veľmi nerada, ak by to bolo nespravodlivé. Všetko je však v poriadku,“ vyvrátila špekulácie o právoplatnosti svojho víťazstva Andrea. Čo si o celej záležitosti myslíte vy? 

Viac o playmate Járovej čítajte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu