Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Víťazkou Farmy Járová: Časť výhry dala Lenke, tá jej ani nepoďakovala!

Víťazkou šou Farma sa stala Andrea Járová (vpravo). Lenka Liptáková (uprostred) od nej dostala časť výhry. Zobraziť galériu (27)
Víťazkou šou Farma sa stala Andrea Járová (vpravo). Lenka Liptáková (uprostred) od nej dostala časť výhry.

BRATISLAVA - Výhru 50 000 € získala v markizáckej šou Farma plavovláska Andrea Járová (27). Tá porazila tehotnú Lenku Liptákovú (31). Bývalá playmate sa však rozhodla o časť svojej výhry podeliť. Dvadsať percent venovala šesťnásobnej mamičke. Tá jej však za to ani nepoďakovala. Okrem toho si diváci počas priameho prenosu zvolili Najsympatickejšieho farmára. Stal sa ním Michal Kováčik (23).

Letná šou Farma definitívne skončila nedeľňajším priamym prenosom. Ten sa vysielal zo statku, kde sa markizácky projekt nakrúcal. Vo poslednom kole si zmerali sily Lenka Liptáková a bývalá playmate Andrea Járová. Princíp záverečnej časti bol jednoduchý. Tá finalistka, ktorá získa v disciplínach tri víťazné body, vyhrá.  

V prvom dueli si mali dievčatá zmerať sily v preťahovaní lanom. No keďže je Lenka v siedmom mesiaci tehotenstva, moderátorka Kveta Horváthová musela improvizovať. A tak rozhodla, že každá dáma si spomedzi vypadnutých účastníkov vyberie jedného, ktorý bude v jej mene bojovať.

Ako prvá mala možnosť voľby Andrea Járová, pretože v hode mincou sa šťastie usmialo na ňu. Plavovláska si ako svojho zástupcu zvolila Mikiho Ferleťáka. Tehotná mamička Štefana Tótha. Z fyzicky náročného súperenia vyšiel lepšie prvý spomínaný. Andrea si tak pripísala na svoje konto 1. bod.

FOTO: Miki Ferleťák a Štefán Tóth si zmerali sily pri preťahovaní lanom.

Finále Farma.
Zobraziť galériu (27)

Druhá disciplína bola znovu silová - išlo o pílenie dreva. Finalistky si opäť museli zvoliť svojho "reprezentanta". Tentokrát ako prvá vyberala Lenka. Vsadila na Michala Kováčika. Bývalá playmate sa opäť spoľahla na Mikiho Ferleťáka. A oplatilo sa. V dueli zvíťazil, pre Járovú získal druhý bod.

FOTO: Miki Ferleťák a Michal Kováčik skúšali svoju vytrvalosť. 

Finále Farma.
Zobraziť galériu (27)

Do tretieho finálového duelu sa už obe farmárky zapojili osobne. Išlo o vedomostný test, z ktorého vyšla lepšie Lenka Liptáková. Skóre teda znížila na 1:2. Keďže pre výhru potrebovala jedna zo súťažiacich získať aspoň tri víťazné body, moderátorka pokračovala vo vedomostných otázkach. V nich bola tentokrát úspešnejšia Járová, čo jej zabezpečilo absolútne víťazstvo.

FOTO: Andrea Járová a Lenka Liptáková pri riešení vedomostných otázok.

Finále Farma.
Zobraziť galériu (27)

„Som rada, že to už mám celé za sebou. Povedala som už na začiatku, nech to skončí, ako chce. Začne zase taký normálny život. Deti idú do školy. A také to naše," povedala nám hneď po priamom prenose Lenka, pričom svoje sklamanie z prehry vôbec neskrývala.

O poznanie lepšie pocity prežívala víťazka súťaže. „Strašne sa teším. Možno to tak síce nevyzeralo práve preto, že detičky sedeli za mnou. Strašne to prežívali, čo mi bolo tak troška ľúto," poznamenala Andrea. Tá sa rozhodla o výhru podeliť s tehotnou mamičkou. „Ako som už povedala, časť venujem jej. Bola vynikajúca. Myslím si, že víťazky sme obe. Lenka vyhrala v mojich očiach. Myslím si, že je to pekný koniec,“ urobila veľkorysé gesto Járová, ktorá sa rozhodla potešiť Liptákovú dvadsiatimi percentami z 50 000 €. To predstavuje zhruba 10 000 eur. Lenka teda bude môcť peniaze investovať do vzdelania svojich detí tak, ako plánovala. Paradoxné však je, že pred kamerami plavovláske ani nepoďakovala. Dokonca jej ani nepotriasla rukou. Bolo vidno, že ju umiestnenie na druhej priečke poriadne štvalo.

FOTO: Lenka len stála. Járovej nepoďakovala a ani jej nepotriasla rukou.
Andrea Járová zvíťazila v
Zobraziť galériu (27)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)
 

Najsympatickejší farmár

Zatiaľ čo v boji o 50 000 € mali Andrea Járová a Lenka Liptáková osud takpovediac vo vlastných rukách, o titule Najsympatickejší farmár rozhodovali diváci prostredníctvom esemesiek. Vybrať si mohli spomedzi všetkých desiatich súťažiacich. Najviac hlasov získal Michal Kováčik. Rodákovi z Lehoty pod Vtáčnikom poslali priaznivci 34 970 SMS z viac ako 63 000. Mladík vyhral tisíc fliaš piva.

Viac o Andrei Járovej nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu