Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Járová dostala kopačky: Ferleťák uprednostnil manželku!

Andreu Járovú odkopol milenec Miki Ferleťák. Zobraziť galériu (10)
Andreu Járovú odkopol milenec Miki Ferleťák.

BRATISLAVA – Odkopol ju milenec! Bývalá účastníčka markizáckej šou Farma Andrea Járová (27) je opäť bez chlapa. Pred pár dňami ju opustil spolusúťažiaci Miloš Miki Ferleťák (33). Hoci dvojica svoj vzťah oficiálne nikdy nepriznala, netajili sa tým, že majú k sebe intímne blízko. Ako však najnovšie vysvitlo, podnikateľ z Námestova sa rozhodol pred silikónovou kráskou uprednostniť rodinu. Vrátil sa k žene a k synovi.

Koniec mileneckej aférky! Hoci Andrea Járová a Miki Ferleťák svoj vzťah nikdy oficiálne nepotvrdili, od momentu, čo sa spoznali vďaka markizáckej reality šou, mali k sebe blízko. Ich románik pretrvával aj po tom, čo sa relácia Farma skončila. Počas dovolenky, ktorú playmate zorganizovala ako poďakovanie pre všetkých účastníkov programu, dokonca bývali spolu na izbe. Všetko nasvedčovalo tomu, že takýto voľný milenecký vzťah im obom vyhovoval.

Najnovšie však vysvitlo, že aférke je koniec. Andrea totiž priznala na svojom profile na sociálnej sieti, že je opäť voľná. „Som oficiálne sama. Kto má záujem?“ ponúkla sa blondínka. Topky.sk zisťovali, čo je dôvodom toho, že párik prerušil kontakt. S bývalou playmate sa nám však nepodarilo skontaktovať.

Spojili sme sa však s Mikim Ferleťákom. Chceli sme od neho vedieť, či je za stroskotaním romániku fakt, že je ešte stále ženatý a má pätnásťročného syna. „Ja som šťastne ženatý,prekvapil zmenou rétoriky a dodal: Človek sa v živote poriadne zaľúbi iba raz. A to ostatné je, že mu je s tým druhým dobre. A ja som už bol zamilovaný do manželky. A asi ešte som. No čas ukáže. Aďa je úžasná baba, ale...,“ povedal nám otvorene.

Miki tiež nezabudol podotknúť, že so silikónovou kráskou neboli partnermi. My sme s Aďou predsa nikdy nepriznali, že sme tvorili pár. Nebol to žiadny vzťah, ani aférka. Boli sme dobrí kamaráti. Už sa nevídame tak často. Najmä odkedy vstúpila do tej politickej strany. Ja mám tiež veľa roboty,priblížil detaily Ferleťák. Uvidíme teda, či ho po tom všetkom vezme jeho manželka na milosť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu