Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Viki Ráková: Krach 5-ročného vzťahu a nový milenec!

László a Viki sa po viac ako piatich rokoch rozišli. Zobraziť galériu (6)
László a Viki sa po viac ako piatich rokoch rozišli.

BRATISLAVA – Vymenila ho! Ešte donedávna si herečka Viki Ráková (30) a výtvarník László Pálmai (32) plánovali spoločnú budúcnosť. Dokonca sa v súvislosti s nimi hovorilo už aj o svadbe. Vo februári tohto roka im však vzťah stroskotal, po viac ako piatich rokoch sa rozišli. Brunetka ale dlho sama nezostala!

Už začiatkom roku 2008 sužovala vzťah Viki a Lászla partnerská kríza. Hoci sa spočiatku zdalo, že problémy neustoja, opak bol pravdou. Začali bývať v spoločnej domácnosti a stále viac rozprávali o spečatení ich zväzku manželstvom.

Avšak už v minulom roku reagovala herečka na otázky týkajúce sa svadby dosť neisto. Potvrdzujú to aj jej reakcie počas topkárskeho online rozhovoru. Pri otázke, či si spoločne s Lászlom nechcú založiť rodinu, vyhýbavo odpovedala: „Plánujeme všeličo.“

Ako sa však zdá, predstavy zaľúbencom napokon stroskotali. Keď sme Rákovú oslovili v súvislosti s jej svadbou v jojkárskom seriáli Panelák, dozvedeli sme sa, že tú svoju reálnu odkladá. „Tá ceremónia a stres okolo toho ma trošku odradili,“ povedala nám.

Pravda je však taká, že Viki bola už zrejme v tom čase s priateľom Lászlóm rozídená. Podľa medializovaných informácií sa totiž herečka a výtvarník rozišli zhruba pred štyrmi mesiacmi. Zaujímavé však je, že brunetka dlho sama nezostala a vhupla rovno do nového vzťahu, v ktorom je podľa vlastných slov veľmi šťastná.

To však nie je jediná novinka v živote herečky. Okrem toho, že si našla nového priateľa, mení aj svoje bydlisko. Po tom, čo jej účinkovanie v jojkárskom seriáli Panelák skončilo, rozhodla sa z hlavného mesta odsťahovať späť do rodných Košíc. Na tieto životné zmeny sme sa chceli spýtať aj samotnej Rákovej, na naše telefonáty ani sms správy však nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu