Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka Viki Ráková rok po rozchode: Prichytená s exmilencom!

Viki Ráková sa túlala bratislavskými uličkami v spoločnosti bývalého priateľa Lászla. Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková sa túlala bratislavskými uličkami v spoločnosti bývalého priateľa Lászla.

BRATISLAVA – Ako za starých čias! Herečka Viki Ráková (31) sa zhruba vo februári minulého roka rozišla so svojím dlhoročným priateľom Lászlóm Pálmaiom (33). V tom čase sa netajila tým, že v jej živote je nový muž, ktorý ju robí šťastnou. Začiatkom týždňa sme však brunetku pristihli v spoločnosti bývalého partnera. Žeby sa dali opäť dokopy?!

Viki Rákovú sme pred pár dňami stretli v jednej z bratislavských kaviarničiek. Hoci herečka nemá v našom hlavnom meste žiadne pracovné povinnosti, zdržuje sa tu pomerne často. Dôvodom je jej aktuálny partner, ktorý podľa medializovaných informácií pochádza práve z Bratislavy.

Paradoxné je, že herečku sme na potulkách mestom ale zastihli v spoločnosti iného muža – jej exmilenca Lászla Pálmaia. Stretnutie bývalých partnerov vyzeralo na prvý pohľad tak, ako keby sa vôbec neboli rozišli. U Rákovej sme preto zisťovali, či k sebe po roku našli opäť cestu. Veď pred rozchodom boli dokonca zasnúbení. „Nie, nevrátili sme sa k sebe. Stretli sme sa iba pracovne a samozrejme sme zostali kamaráti,“ povedala nám k tomu brunetka.

Viki Ráková a László Pálmai tvorili pár zhruba päť rokov. Ich vzťah prekonal počas tohto obdobia niekoľko kríz. Hoci mala dvojica za sebou už aj zásnuby a v ich prípade sa dosť intenzívne hovorilo o svadbe, manželmi sa napokon nestali. V súčasnosti žije herečka s neznámym Bratislavčanom, ktorý očividne ku chorobným žiarlivcom nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu