Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Našim celebritám krachovali vzťahy: Bolesť, slzy aj nenávisť!

Tieto známe osobnosti sa v roku 2011 rozišli s partnermi. Zobraziť galériu (23)
Tieto známe osobnosti sa v roku 2011 rozišli s partnermi.

BRATISLAVA - S láskou im to nevyšlo! Niektoré známe osobnosti na rok 2011 nebudú spomínať najlepšie. Počas tohto obdobia im totiž stroskotal vzťah či dokonca manželstvo. Po ôsmich rokoch sa rozišla so snúbencom modelka Veronika Husárová (24). Oči pre plač napríklad ostali aj speváčke Mishe (36), ktorú pár dní pred svadbou odkopol priateľ. Nevery Borisa Kollára (46) zas šokovali jeho partnerku Andreu Heringhovú (31).

Farkašová, rozchod
Zobraziť galériu (23)

Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík

Herečka Kristína Farkašová v lete 2010 opustila po roku manželstva herca Kamila Mikulčíka. Ale až v januári tohto roka bol pár oficiálne rozvedený. Dôvodom ukončenia ich vzťahu boli údajne rozdielne životné priority.

Panczová,Záhradník, rozchod,
Zobraziť galériu (23)

Branislav Záhradník a Zuzana Panczová

Bývalý politik Branislav Záhradník a účastníčka dávnej reality šou Dievča za milión Zuzana Panczová si rozchodom prešli už v roku 2010. Vo februári sa však opäť ukázali ruka v ruke v spoločnosti a tvrdili, že stará láska nehrdzavie. Vzťah im vydržal až do leta, kedy sa definitívne rozišli. Záhradník začal potom vymetať akcie s novou slečnou.

Štumpfová, čermák, rozchod,
Zobraziť galériu (23)

Katarína Štumpfová a Štefan Čermák

Kataríne Štumpfovej skrachoval koncom februára po pol roku randenia vzťah s tanečníkom Štefanom Čermákom. Zaľúbenci partnerské problémy neustáli ani napriek tomu, že zdieľali spoločnú domácnosť.

Viki Ráková a László
Zobraziť galériu (23)

Viki Ráková a László Pálmai

Herečka Viki Ráková a výtvarník László Pálmai plánovali spoločnú budúcnosť. Dokonca sa v súvislosti s nimi hovorilo už aj o svadbe. Vo februári tohto roka im však vzťah stroskotal. Po viac ako piatich rokoch sa rozišli.

Jandová, Mráz, rozchod
Zobraziť galériu (23)

Marta Jandová  a Viktor Mráz

Českej speváčke Marte Jandovej, ktorú slovenskí diváci spoznali ako porotkyňu prvej Česko Slovenskej SuperStar, sa takmer po dvoch rokoch rozpadol koncom februára vzťah so ženáčom Viktorom Mrázom. Hovorilo sa o nevere a časovej zaneprázdnenosti.

Sklenaříková, Karembeu, rozchod, koláž
Zobraziť galériu (23)

Adriana Sklenaříková a Christian Karembeu

Slovenská topmodelka Adriana Karembeu-Sklenaříková v marci oficiálne potvrdila, že sa rozišla s francúzskym futbalistom Christianom Karembeu, za ktorého je vydatá od roku 1998. Ako dôvod rozchodu blondínka uviedla fakt, že sa obaja  vyvíjali odlišne a že nemali rovnaké potreby.

Andrea Heringhová má nové
Zobraziť galériu (23)

Boris Kollár  a Andrea Heringhová

V marci sa prevalila podnikateľova milenecká aféra s krupierkou Barborou Richterovou, ktorá mu v septembri tohto roka porodila šieste dieťa. Andrea Borisovi po dvoch mesiacoch tichej domácnosti neveru odpustila a ostala žiť naďalej po jeho boku aj s ich spoločnou  dcérkou Sarou Zoe (2). No v júli sa prevalil ďalší Kollárov románik s mladučkou Barbarou Bátorovou. To bývalá playmate nevydržala, zbalila si kufre a od donchuana sa po viac ako dvoch rokoch odsťahovala. Momentálne to však vyzerá tak, že sa dali opäť dokopy.

Našim celebritám krachovali vzťahy:
Zobraziť galériu (23)

Zora Czoborová a Andrej Pulc

Niekoľkomesačná kríza exfitnesky Zory Czoborovej a jej o osemnásť rokov mladšieho partnera Andreja Pulca vyvrcholila v júni rozchodom. Za podnikateľkiným rozhodnutím ukončiť takmer ročný vzťah bola údajne veľká žiarlivosť mladého milenca. Hovorí sa však aj o tom, že Andrej jednoducho žil na Zorin úkor a ona s ním už stratila trpezlivosť.

rozchody, 2011, celebrity, koláž
Zobraziť galériu (23)

Simona Fecková a Martin Kurc

Finalisti druhej série Česko Slovenskej Superstar Simona Fecková a Martin Kurc sa dali dokopy v máji tohto roka, kedy sa aj zároveň rozišli so svojimi vtedajšími partnermi. No ani táto spevácka love story nevydržala dlho. V auguste Fecková odkopla aj superstaristu Kurca a našla si iného.

Misha, priateľ Ondrej Gavalec,
Zobraziť galériu (23)

Misha a Ondrej Gavalec

Slovenská speváčka Misha, vlastným menom Michaela Paľová, mala v júni tohto roka povedať vytúžené "Áno" svojmu priateľovi Ondrejovi Gavalcovi. Namiesto toho si užila dni plné smútku. Párik sa iba pár dní pred svadbou po piatich rokoch randenia rozišiel. Údajne speváčka svojho snúbenca nachytala pri nevere.

Rózsa, Hurajová, Mikulčík, rozvod,
Zobraziť galériu (23)

Lucia Rózsa-Hurajová a Oskar Rózsa

Manželstvo herečky Lucie Rózsa-Hurajovej a hudobníka Oskara Rózsu sa po troch rokoch rozpadlo. Údajne prežívali krízu už dlhšie, ale až v júni tohto roka sa prevalilo, že dvojica už nežije spolu. Obaja si vraj dokonca našli aj druhých partnerov, v herečkinom prípade sa hovorilo o Kamilovi Mikulčíkovi. Rozvod je už len otázkou času.

Peter Modrovský a Adela
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Adela Banášová a Peter Modrovský

Hoci to vyzeralo tak, že vzťah moderátorky Adely Banášovej a tanečníka Petra Modrovského skončí svadbou, stal sa presný opak. Dvojica sa v júni po dvoch rokoch randenia rozišla. Dôvodom ukončenia vzťahu boli vraj rozdielne životné priority. Adela sa chcela usadiť a mať rodinu, Peter sa na to ešte necítil.

Parišková, Dočekal, rozchod, koláž
Zobraziť galériu (23)

Aneta Parišková a David Dočekal

Koncom mája dostala blondínka vyrozumenie zo súdu, že je oficiálne rozvedená s českým podnikateľom Davidom Dočekalom. Manželstvo, ktoré trvalo 5 rokov a vzišiel z neho syn Danko, sa tak skončilo. Aneta si teda mohla vydýchnuť. O pár dní na to sa moderátorka po druhýkrát vydala. Za manžela si vzala Kanaďana Marka Sedlmaira, ktorému o dva mesiace neskôr porodila syna Gabriela.

Iveta Bartošová a Domenico
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: Facebook, Topky.sk)

Iveta Bartošová a Domenico Martucci

Tento rok krach vzťahu zažila aj česká speváčka Iveta Bartošová. V auguste ju opustil jej taliansky milenec Domenico Martucci po štyroch mesiacoch. Dôvodom ich rozchodu mali byť neustále spory o majetok a Ivetina náladovosť.

Našim celebritám krachovali vzťahy:
Zobraziť galériu (23)

Leoš Mareš a Hana Svobodová

Český moderátor Leoš Mareš sa v októbri tohto roka odsťahoval od modelky a moderátorky Fashion TV Hany Svobodovej. Dôvodom ukončenia ich rok a pol trvajúceho vzťahu malo byť údajne pracovné vyťaženie.

Našim celebritám krachovali vzťahy:
Zobraziť galériu (23)

Eva Cifrová a Michal Menky

V októbri dostala kopačky aj jedna z najznámejších slovenských playmate Eva Cifrová. Po viac ako ročnom vzťahu sa od nej odsťahoval jej priateľ Michal Menkyna. Dôvodom ukončenia vzťahu mali byť rozdielne priority. Eva vraj už túžila po rodine, Michal sa na to ešte asi necítil.

 

rozchody, 2011, celebrity, koláž
Zobraziť galériu (23)

Vašo Patejdl a manželka Alena

Spevák Vašo Patejdl bol v októbri prichytený s českou milenkou Milušou, s ktorou má trojročného syna Benjamína. Po 31 rokoch spoločného života s manželkou Alenou tak prichádza na rad rozvod.

rozchody, 2011, celebrity, koláž
Zobraziť galériu (23)

Marína Georgievová a Boris

Miss Slovensko z roku 2010 Marína Georgievová sa koncom októbra rozišla po viac ako roku so svojím priateľom Borisom. Netrvalo dlho a kráska si našla nového partnera. Za rozchodom s mladým fešákom je zrejme 51-ročný Slobodan.

Veronika Husárová, rozchod,
Zobraziť galériu (23)

Veronika Husárová a Juraj Vágner

Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová  a jej priateľ Juraj Vágner sa v novembri po ôsmich rokoch definitívne rozišli. Počas dlhého vzťahu si prešli dvomi vážnymi krízami. Jednu z nich hasili zásnubami. Dôvodom rozchodu je vraj to, že z ich vzťahu sa vytratila iskra.

Našim celebritám krachovali vzťahy:
Zobraziť galériu (23)

Michal Šeps a Alžbeta Kolečkářová

Dvojica sa dala dokopy v apríli počas speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar. Veľká láska medzi superstaristami skončila v novembri tohto roka. Rozchod vraj inicioval mladý spevák. Párik si údajne nevie prísť teraz ani na meno.

rozchody, 2011, celebrity, koláž
Zobraziť galériu (23)

Patrik Rytmus Vrbovský a Andrea Práznovská

V auguste tohto roka sa prevalilo, že kontroverzný raper Patrik Rytmus Vrbovský  sa po šiestich rokoch chodenia rozišiel so svojou priateľkou a zároveň manažérkou Andreou Práznovskou, s ktorou plánoval spoločnú budúcnosť a rodinu. Dôvodom ukončenia mala byť údajná „ponorková choroba“ vo vzťahu.

rozchody, 2011, celebrity, koláž
Zobraziť galériu (23)

Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová?

Pred pár dňami priznal topkám partnerskú krízu aj zabávač Štefan Skrúcaný. Ten tvorí pár s redaktorkou Dominikou Lukáčovou zhruba štyri roky. Skrúcaný dokonca trávil Štedrý večer u svojej bývalej manželky Zuzany Tlučkovej, s ktorou má dvoch synov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu