Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ráková po vyhadzove: Zarába si nahotou!

Viki Ráková predvádza v divadelnom predstavení všetky svoje pôvaby. Zobraziť galériu (10)
Viki Ráková predvádza v divadelnom predstavení všetky svoje pôvaby.

BRATISLAVA – Nestratila sa! Hoci sa herečka Viki Ráková (30) v súčasnosti na televíznych obrazovkách neobjavuje, o prácu núdzu nemá. Brunetka totiž najnovšie žiari v komárňanskom divadle, kde predvádza všetky svoje pôvaby. Vrátane nahého tela!

Napriek tomu, že sa Viki Ráková zo seriálu Panelák vytratila, na nedostatok práce sa nemôže sťažovať. Vrátila sa totiž na divadelné dosky, čo pri svojom odchode z televízie aj plánovala. Momentálne sa naplno realizuje v predstavení s názvom Whisky s dažďovou vodou. V komédii opäť potvrdila, že nepatrí medzi hanblivky. Podobne ako v roku 2009, aj teraz provokuje nahým telom.

„Moja postava je reklamnou tvárou istej firmy. Je naivná a má veľké kozy. Riaditelia ju majú veľmi radi, aj keď ničomu nerozumie,“ priblížila nám svoju rolu herečka. Ako vzápätí na to prezradila, ona sama nechápala, prečo bola postava výstrednej Lindy pridelená práve jej. „Bola som prekvapená. Nepovažujem sa za takýto typ ženy. Keď som uvidela svoj kostým, tak som bola mierne v šoku,“ smiala sa Viki, ktorá po javisku pobehuje v krátkych šortkách a korzete so špicatou podprsenkou, akú v minulosti preslávila speváčka Madonna.

Ráková otvorene priznala, že stotožniť sa s touto rolou pre ňu spočiatku nebolo jednoduché. „Začala som to ale brať s nadhľadom. Pozorovala som takéto slečny, ich spôsob vyjadrovania a správania sa. Zvykla som si na ňu a obľúbila som si ju. Je to veľmi vďačná postava,“ dodala brunetka na adresu Lindy.

Rodáčka z Rimavskej Soboty sa tiež netajila tým, že si divadlo užíva. Zaujímalo nás preto, či jej nie je smutno za televíznou obrazovkou. „Nemôžem tvrdiť, že mi Panelák nechýba. Sledujem dianie aj svojich kolegov. Som prekvapená z Norovho správania,“ povedala s pobavením v hlase, pričom narážala na svojho seriálového manžela. „Dúfam, že sa tam teda niekedy vrátim,“ dodala.

Viki Ráková je odhalená na plagáte, ktorý je súčasťou divadelného predstavenia.
Zobraziť galériu (10)
Viki Ráková je odhalená na plagáte, ktorý je súčasťou divadelného predstavenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu