Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mórovú museli hospitalizovať: Záchvat!

Diana Mórová mala záchvat pankreasu. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová mala záchvat pankreasu.

BRATISLAVA/BRNO – Silné bolesti! Diana Mórová (41) bola koncom uplynulého týždňa odcestovaná v susedných Čechách. Pobyt za hranicami jej ale znepríjemnili zdravotné komplikácie. Tie boli až také závažné, že herečku museli hospitalizovať v nemocnici v Brne.

Zmena plánov! V uplynulých dňoch sa mali podľa našich informácií nakrúcať posledné diely aktuálnej série jojkárskeho Paneláku. Tvorcovia seriálu však museli narýchlo zrušiť výrobu a odvolať nielen hercov, ale aj celý štáb. Dôvod? Hospitalizácia Diany Mórovej, ktorá stvárňuje jednu z hlavných postáv.

Informáciu o tom, že sa nakrúcanie Paneláku posunulo, nám potvrdili aj v Jojke. „Harmonogram výroby sme museli upraviť. Dúfame, že to neohrozí nakrúcanie ďalších častí,“ povedala nám PR manažérka Katarína Nosková.  Zdravotný stav herečky odmietla komentovať.

Nám sa podarilo zistiť, že príčinou Dianiných bolestí bol záchvat pankreasu. „Hospitalizovaná bola aj cez noc. Dávali jej infúzie. Momentálne by už mala byť na tom lepšie,“ prezradil zdroj topiek.

V súvislosti so zdravotnými komplikáciami sme oslovili aj samotnú herečku. „O takých veciach sa nehovorí. Myslím, že nikomu nie je príjemné o tom rozprávať," poznamenala. Pri otázke, či je momentálne v poriadku, nás však ubezpečila, že áno. Diana bude musieť v týchto dňoch zrejme odpočívať a naberať nové sily. Tie bude určite potrebovať. Ako sme sa totiž dozvedeli, už čoskoro mala byť späť na pľaci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu