Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zanedbaná Mórová: Zlý mejkap a faldíky!

Diana Mórová (vľavo) v čase, keď mala ukážkovú postavu. V súčasnosti má na brušku faldíky. Zobraziť galériu (14)
Diana Mórová (vľavo) v čase, keď mala ukážkovú postavu. V súčasnosti má na brušku faldíky.

BRATISLAVA – Pribrala! Herečka Diana Mórová (41), ktorá pred rokom s hrdosťou predvádzala v tanečnej súťaži Showdance svoju štíhlu postavu a dokonalú vizáž, sa v poslednom období zmenila. Ako vidno na záberoch z utorkovej akcie, po jej vypracovanom brušku niet ani stopy. Dokonca aj mejkap v ten deň zanedbala.

Diana Mórová sa pred pár dňami spolu s kolegyňami objavila na krste albumu k seriálu Panelák. Herečka  na akcii zaujala hostí svojím zovňajškom. Najmä tým, že  prišla takmer nenalíčená. Na tvári mala iba jednoduchý mejkap. Ten pozostával zo špirály a z priesvitného lesku na pery. 

Okrem toho však predviedla aj menšie nedostatky svojej figúry. Nedalo sa nevšimnúť si, že Diana sa už nemôže pýšiť takou vypracovanou postavičkou, akú predvádzala počas Showdance. Tesné rifle sa jej na spomínanej akcii zarývali do bruška a obtiahnuté tričko odkrývalo faldík. 

Mórová zrejme prestala cvičiť, čo sa odrazilo na jej váhe. Nechajme sa prekvapiť, či bude herečka v naberaní kíl pokračovať alebo prebytočné tuky čoskoro spáli. Ku krajšej figúre by ju však mohol motivovať fakt, že čoskoro je tu leto...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu