Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odhalená Mórová: Som dosť sexi?!

Diana si užívala masáž, ale aj flirtovala. Zobraziť galériu (7)
Diana si užívala masáž, ale aj flirtovala.

BRATISLAVA - Neustále zvádza! Diana Mórová (41) má v poslednej dobe v seriáli Panelák samé provokatívne scény. Len nedávno dráždila Mariána Miezgu (36) v sexi kostýme slúžky, najnovšie zasa provokovala takmer úplne nahá na masérskom stole. Scénku okorenilo aj herečkino laškovanie s príťažlivým masérom!

Za svoje telo sa nemusí hanbiť! Diana Mórová má aj po štyridsiatke štíhlu postavu, čo v poslednej dobe tvorcovia seriálu Panelák dosť často využívajú. Príkladom môžu byť aj zábery spred dvoch týždňov, kedy na obrazovkách zvádzala Mariána Miezgu v kostýme slúžky.

Vo štvrtok však ukázala zo svojho tela ešte viac! Jej postava totiž potrebovala uvoľniť stuhnuté svalstvo. A tak musela herečka zhodiť šaty a vyskočiť na masérsky stolík. Aby toho nebolo málo, terapeut Ivany Schwartzovej (predtým Švehlovej, pozn. red.) je príťažlivý mladík.

Niet teda divu, že červenovláska si s ním trochu zaflirtovala. Opatrne zisťovala, či ju vníma len ako pacientku. „No, tak úplne sa odosobniť neviem. Hlavne, keď mi leží pod rukami krásna mladá žena. Ale nebojte sa, ja sa viem ovládať,” odpovedal masér.  A práve tou poslednou vetou Ivanu vyprovokoval. „Takže ako ja nie som dosť sexi?” spýtala sa ústami Diany Mórovej.

Tá sa v minulosti pre náš portál už o nahote na obrazovke vyjadrovala. „Pokiaľ je herečka mladá a pekná a obnaženie má význam, tak by sa nemala žiadna hanbiť,“ povedala nám Mórová. Čo myslíte? Je podľa vás herečka dosť príťažlivá?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu