Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mórová (41) šokuje: Druhé dieťa? Otec neznámy!

Diana Mórová chce druhé dieťa. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová chce druhé dieťa.

BRATISLAVA – Túži po rodine! Diana Mórová (41), ktorej pred 2 rokmi stroskotal vzťah so zabávačom Jurajom Mokrým (34), sa netají tým, že by v budúcnosti rada dopriala synovi Quidovi (6) sestričku. No keďže je herečka momentálne sama, logicky sa natíska otázka, s kým plánuje ďalšieho potomka.

Chce byť dvojnásobnou matkou! Herečka Diana Mórová, známa najmä zo seriálu Panelák, prezradila, že túži po druhom dieťati. Zaujímalo nás preto, či si chce nejaké adoptovať alebo plánuje ísť v 41-ke do rizikového tehotenstva. 

„Vlastné bábätko už asi ťažko. Aj keď... Človek nikdy nevie. No možno vyžením. Vždy som chcela chlapca, ale každý mi v mojom okolí hovoril, aké super sú dievčatá. Pre ne sa dá zohnať veľa krásnych vecičiek, povedala s úsmevom Mórová. Herečka tiež vyzdvihla fakt, že z malej slečny sa postupne stane kamarátka, čo je iné ako v prípade chlapca.

Napriek bábätkovským ambíciám nás však Diana ubezpečila, že nie je v požehnanom stave. „Ani nič také neplánujem. Iba tvrdím, že byť matkou je úžasné,“ uviedla veci na pravú mieru brunetka, ktorá sa momentálne stará o syna Quida. Šesťročného chlapca má z predchádzajúceho vzťahu s Jurajom Mokrým.

I keď jej partnerský zväzok so zabávačom nevyšiel, na mužov nezanevrela. Dúfa, že stretne toho pravého. „Nemám ešte sedemdesiat rokov, aby som nerozmýšľala nad budúcnosťou. Hoci aj o ženách v tom veku si myslím, že nechcú byť samé. No teraz neriešim, či nejaký muž príde. Nechávam tomu voľný priebeh. Vždy to príde, keď to najmenej čakáte,“ uzavrela Mórová, ktorá je podľa vlastných slov stále sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu