Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mendrejová ako sexi nevesta: Obrovské prsia, odhalené nohy!

Denisa Mendrejová ako prekliato sexi nevesta. Zobraziť galériu (4)
Denisa Mendrejová ako prekliato sexi nevesta.

BRATISLAVA - Bral by ju každý! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (24) sa na štvrtkovej módnej prehliadke ukázala ako nevesta. V bielom doslova očarila celé publikum. Svadobné šaty zdôraznili jej prednosti, ale aj dlhé a štíhle nohy. Topky.sk zistili, že takto sexi by modelka mohla vyzerať aj pri vlastnom vydaji!

Denisa Mendrejová na nedávnej módnej šou predvádzala svadobnú róbu. Keďže modelku ako nevestu často nevidieť, spýtali sme sa jej, ako sa v bielom cítila. „Veľmi dobre. Šaty boli sexi, páčili sa mi,” povedala nám.

Plavovláska v nich vyzerala naozaj výborne a aj z publika sa na jej adresu ozývali pochvalné slová. Pánov určite zaujal štedro vykrojený výstrih a mini dĺžka šiat v prednej časti, ktorá odhalila blondínkine štíhle nohy.

Zaujímavé je, že takýto odvážny model si vie Mendrejová predstaviť aj na vlastnej svadbe. „Asi áno. Boli veľmi zaujímavé. A ja naozaj nie som typ na klasické tortové šaty,” prezradila modelka.

Ako sme sa však dozvedeli, o vydaji ešte aktuálne neuvažuje. „Zatiaľ nie, mám len 24 rokov,” komentovala túto tému. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy pôjde pod čepiec a či sa jej vyvoleným stane aktuálny partner Slavomír Hatina ml.

Kto sa ešte ukázal v svadobných šatách nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu