Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Misska Mendrejová potvrdzuje: Dieťa a svadba s boháčom Hatinom ml.!

Denisu Mendrejovú sme včera stretli v spoločnosti. Takto si hladila mamičkovské bruško. Zobraziť galériu (11)
Denisu Mendrejovú sme včera stretli v spoločnosti. Takto si hladila mamičkovské bruško. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V radostnom očakávaní! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (25) topkám potvrdila, že čaká bábätko s podnikateľom Slavomírom Hatinom ml. (36) – synom miliardára a privatizéra Slovnaftu Slavomíra Hatinu (64). To však nie je jediná novina v živote zamilovanej dvojice. Ako nám kráska prezradila, už sa zaoberajú aj otázkou svadby.

Moderátorka Fashion TV Denisa Mendrejová je vo štvrtom mesiaci tehotenstva. „Zatiaľ ešte nevieme, či to bude chlapček alebo dievčatko,“ vyjadrila sa pre topky.sk modelka, ktorá si súčasný stav nevie vynachváliť. „Je to úžasné obdobie v živote ženy. Som veľmi šťastná,“ povedala kráska s tým, že zatiaľ je jej tehotenstvo bezproblémové: „Nemávam žiadne ranné nevoľnosti ani nič podobné.“

Ako sme sa od blondínky ďalej dozvedeli, bábätko je plánované. „Chceli sme ho, no nečakali sme, že to príde tak skoro,“ smeje sa Mendrejová. Keďže je od začiatku tohto roka zasnúbená so Slavomírom Hatinom ml., zaujímalo nás, či už nejako pokročili v otázke svadby. „Už sme sa o tom rozprávali. Plánujeme sa zobrať až niekedy po lete. No zatiaľ ešte nie sme rozhodnutí, či sa vezmeme tu na Slovensku alebo niekde v zahraničí,“ prezradila nám kráska.

Vzhľadom na to, že modelka tvorí pár s mužom, ktorého otec patrí do kategórie najbohatších Slovákov, možno očakávať pompézny obrad. „Páčilo by sa mi to niekde na zámočku. No naozaj ešte nemáme dohodnuté nič konkrétne,“ uzavrela tému vydaja Denisa.

Sledujte TOPKY TV: Denisa Mendrejová o tehotenstve a svadbe.

Mendrejova_svadba

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu