Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Obdarená sexica: Šťavnaté prsia a kožené putá!

Lucy Pinder na obálke časopisu Nuts Zobraziť galériu (9)
Lucy Pinder na obálke časopisu Nuts

LONDÝN - Tieto prsia stoja za to! Anglická modelka Lucy Pinder (26) sa predviedla zo svojej najzvrhlejšej stránky. Pri fotení jej aktov nechýbali kožené putá a zvrhlé pohľady. Kto by tomuto telu odolal?

To je ale postavička! Lucy Pinder sa pri fotení pre časopis s charakteristickým názvom Nuts poriadne uvoľnila. Kožené putá sa jej totiž naozaj zapáčili a dúfala, že si nimi spestrí svoj intímny život! Sieťované pančuchy, sexi nohavičky či sexi top s vykrojeným otvorom na prsia len dotvorili jej imidž zvrhlej sexice. Ako však v rozhovore priznala, jej intímny život je v podstate normálny a vzrušujú ju rovnaké veci ako "obyčajné" ženy. Len jediná sexuálna predstava ju naozaj neláka - a to sex na verejných toaletách. "Nechápem, ako sa to niekomu môže zdať vzrušujúce," čuduje sa obdarená modelka. Priznáva však, že na sex myslí každých tridsať sekúnd: "Sex potrebujem viac ako priemerní ľudia. Myslím si, že je dôležité, aby ste mali s partnerom podobnú chuť na sex. A čím väčšiu, tým lepšie!"

Lucy sa nebráni ani sexu so ženou. Celkom rada by si nakrútila nejakú lesbickú scénu v hollywoodskom filme. "Bola by to zábava," usmieva sa. A aké rady odporúča táto bohyňa sexu na spestrenie spálňových zážitkov? "Ženy majú rady v posteli rôznorodosť. Raz za čas sa pohrajte s putami alebo bičíkom. Nepoužívajte ich však stále - práve zmena je korením života!"



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu