Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Filmová hviezdička Jessica Paré: Tieto prsia jej získali rolu!

Jessica Paré Zobraziť galériu (7)
Jessica Paré

LOS ANGELES – Veľké, mokré a najmä nahé! Presne takými prsiami sa môže pochváliť herečka Jessica Paré (27) vo svojom najnovšom filme. Podľa tvorcov sú dokonca také dobré, že ich záber zaradili priamo na trailer. Výsledok stojí za to!

Nahé prsia sú najlepšia reklama! To si asi mysleli tvorcovia filmu Hot Tub Time Mashine (Stroj času v horúcej vírivke), keď sa rozhodli vytvoriť aj upútavku pre divákov nad sedemnásť rokov s odhalenou hruďou mladej herečky. Podľa charakteru filmu a divákov, ktorým je určený, by sa im tento ťah mohol celkom vyplatiť. Jessicine plné vnady sú totiž naozaj sexy – a pritom žiadny silikón, iba čistá príroda. Táto vzrušujúca Kanaďanka však svoje prsia môže naozaj len ukazovať – ich výhradným majiteľom je jej manžel Joe Smith.

Filmová hviezdička Jessica Paré:
Zobraziť galériu (7)

Skupinka nespokojných mužov sa vyberie do lyžiarskeho letiska, kde sa zvykli zabávať počas svojich mladších rokov. Pri párty vo vírivke sa však niečo zvrtne a hlavní aktéri sa zrazu opäť prenesú do roku 1986... Okrem Jessicy sa vo filme objaví John Cussack či Chevy Chase. Či sa tento film dokáže prepracovať aj do slovenských kín je však dosť neisté – a to aj napriek záberom nahých prsníkov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu