Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mariah, na túto sexbombu tvoje prsia nemajú... Ani v rovnakých šatách!

Mariah Carey a Christina Hendricks Zobraziť galériu (11)
Mariah Carey a Christina Hendricks (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne sa strápnila! Hudobná diva Mariah Carey (39) sa so svojou bohatou nádielkou vo výstrihu už opäť pokúšala pretlačiť do stredobodu pozornosti. V takmer identickej róbe ju však tromfla o päť rokov mladšia seriálová hviezdička - práve na jej veľké vnady všetci civeli!

Zladili sa s červeným kobercom, no rozhodne sa na ňom nestratili! Obdarené krásky Mariah Carey a Christine Hendricks už opäť zvádzali tvrdý súboj o najsexi dekolt medzi hollywoodskou smotánkou. Na odovzdávaní cien americkej hereckej asociácie Screen Actors Guild (SAG) sa objavili v nielen rovnakej farbe, ale dokonca s veľmi podobným strihom šiat - každá ich mala uchytené len na opačnom ramene. Speváčka ovešaná masívnymi šperkami však bola tentoraz na svoju sokyňu prikrátka. Smotanu zlízali Christinine objemnejšie vnady a úzky driek!

Porovnávaniu ich bujného poprsia sa americké krásavice nevyhli už minulý týždeň počas odovzdávania Zlatých glóbusov. Vďaka úplne rozdielnym outfitom si však vtedy pochvalu od módnych kritikov vyslúžili obe dámy. Mariah totiž siahla po priliehavých čiernych šatách s hlbokým výstrihom, čím svoj dobre vyvinutý hrudník ukázala v plnej kráse. Tentoraz však odišla s dlhým nosom. Medzi dámami s navlas rovnakým stylingom totiž rozhodoval iba objem... A ten má Christina s figúrou presýpacích hodín rozložený ďaleko pôsobivejšie!

Mariah, na túto sexbombu
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu