Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Horúce zábery z jojkárskych Návštevníkov: Chlapi sú z nej hotoví!

Lenka Mošková Zobraziť galériu (8)
Lenka Mošková

BRATISLAVA - Televízia Joj priniesla na obrazovky projekt Návštevníci, kde súťažiaci skúšajú žiť ako v 19. storočí. Do šou sa prihlásila aj modelka Lenka Mošková (22), ktorá celkom motá hlavy prítomným mužom. Keď sa totiž vypravila do sprchy, chlapi si pred ňu posadali, akoby boli v kine. A iba oči otvárali, keď zbadali sexicu v bikinách, z ktorých jej kypeli vnady.


Toto telo mieri do Jojky: Veľké prsia, ploché brucho a... TUČNÁ minulosť!


Lenka Mošková si v šou Návštevníci ako prvá vyskúšala novú sprchu. Šancu, že by nechtiac ukázala viac, ako by bolo cudné, chceli využiť Lukáš a Miro, ktorí si neďaleko sprchy sadli na lavičku ako do kina.

Čakanie chlapov na Lenkino obnažovanie okamžite okomentovala Pavlína. „Donesiem vám čipsy?“ vtipkovala s nimi. Situácia bola atraktívnej modelke podľa jej vlastných slov nepríjemná. „Je to pre mňa divné, lebo ja som sa nikdy takto nesprchovala pred toľkými ľuďmi. To už nie sú tie vymoženosti, čo som mala, keď som bola doma. Je to niečo úplne iné,“ nechala sa počuť.

Jej konanie však bolo v kontraste s tým, čo povedala. Osviežená sexica totiž zo sprchy suverénne vyšla oblečená len v miniatúrnych plavkách, ktoré ukazovali jej bujné vnady. Jej sexi prednosti pozorovalo s úžasom celé mužské osadenstvo. Pozorujete ju? Je dobrá?pýtal sa Lučiano dvojzmyselne na sprchu.

Komentára sa nezdržal ani ženatý Libor. „Doma budem mať rozvod,“ skonštatoval. Lenkine vnady však najviac zapôsobili na slobodného murára Róberta. Ten svoje nadšenie a vzrušenie vôbec neskrýval: Ale veď ona ich má pravé, má svoje. Nech si nedáva nič zmenšovať... Nechcite vedieť, ako mi búcha srdce. Bože môj, nič jej nechýba. Len kôň a sedlo. 

A to sú na panstve len chvíľočku. Ktovie, aké kučeravé myšlienky budú mať súťažiaci po niekoľkých týždňoch. Celú situáciu uvidíte už v pondelok v šou Návštevníci. 

 

Viac o téme: Lenka MoškováNávštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu