Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šteklivé zábery z jojkárskej šou: Fúha, veď jej ide medzi prsia!

Sexi návštevníčka Lenka Mošková sa nechala vyumývať kolegom. Zobraziť galériu (8)
Sexi návštevníčka Lenka Mošková sa nechala vyumývať kolegom.

BRATISLAVA –Tomu sa povie provokácia! Pri sledovaní jojkárskej šou Návštevníci si mužskí diváci v pondelok večer prišli rozhodne na svoje. Dievčatá totiž zahodili oblečenie a sporo odeté provokovali nielen chlapov na statku, ale aj tých pri televíznych obrazovkách. Dokonca nechýbali scénky, ako sa dievčatá mastili či dokonca kúpali vo vani. V nej sa ocitla aj najväčšia sexbomba Lenka Mošková (22), ktorej prsia boli stredobodom pozornosti kolegu Roba. Pozrite, ako bradatý súťažiaci blondínku vyumýval!

Bolo sa na čo pozerať! Diváci jojkárskej šou Návštevníci boli v pondelok svedkami poriadne vzrušujúcej časti. Na panstve grófa Pálffyho z 19. storočia to totiž rozparádila najsexi účastníčka šou - blondínka Lenka Mošková.

Tá sa okrem krásnej tváričky môže pochváliť aj skvelou postavou s bujnými vnadami, ktoré sa dokonca nehanbí ukázať ani pred televíznymi kamerami. Nielen súperi, ale aj televízni diváci doslova včera večer lapali po dychu, keď ju videli. Blondínka sa totiž s kolegyňami vyzliekla do spodnej bielizne a takto sporo odeté sa nielen mastili a opaľovali, ale Mošková sa dokonca aj pred zrakmi obecenstva okúpala.

Všetko sa začalo nevinným oblievaním na dvore, po ktorom Lenka spolu s Dominikou ostali len v podprsenkách. Keďže si všimli, že muži spozorneli, pridala sa k nim aj východniarka Lívia. Trojica sa postupne len v spodnej bielizni postavila na stôl uprostred dvora a predviedla horúci tanec, po ktorom sa už na prácu nesústredil nikto.

A to nebolo všetko. Lenka sa po porade s dievčatami rozhodla, že Robovi pomotá hlavu ešte viac a poprosila ho, či by jej nepomohol s kúpeľom. Keďže bradatý mladík je do modelky platonicky zahľadený, presviedčať ho rozhodne nemusela. Ochotne sa podujal na umývanie jej opáleného tela a bolo na ňom vidieť, že si tieto chvíľky poriadne užíva. Rukou jej išiel dokonca medzi prsia či po stehne a kráska sa vôbec nebránila. Či sa však medzi nimi udeje niečo viac, ukáže zrejme až čas. Isté však je, že Robo by sa asi nebránil... 

Návštevníčka Lenka Mošková s nechala vyumývať kolegom. Robo jej išiel aj medzi prsia.
Zobraziť galériu (8)
Návštevníčka Lenka Mošková s nechala vyumývať kolegom. Robo jej išiel aj medzi prsia.

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu