Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bomby jojkárskej sexbomby: Hlboký výstrih a... KUK, do kamery!

Lenka Mošková Zobraziť galériu (5)
Lenka Mošková (Zdroj: Steelart)

BRATISLAVA - Ejha! Televízia Joj minulý týždeň priniesla na obrazovky šou Návštevníci, ktorej pointou je vyskúšať si život ako v 19. storočí. Jednou zo súťažiacich je aj modelka Lenka Mošková (22). No a práve kvôli nej to majú v projekte prítomní muži podstatne ťažšie - blondínka je totiž majiteľkou bohatých ženských tvarov, ktoré rada pri každej príležitosti ukazuje. Najnovšie nahodila hlboký výstrih a... Kuk, do kamery!

Lenka Mošková je zvodná blondínka, ktorej krásu a sexepíl potvrdila aj súťaž krásy Miss CARat Tuning. Tú totiž tento rok vyhrala. Najnovšie svoje bohaté ženské tvary predvádza v jojkárskej šou Návštevníci. No a poriadne tým motá hlavy prítomných pánov - svoje krivky totiž rada a často vystavuje na obdiv.

Najnovšie sa o sexi moment postaral jej hlboký výstrih... Blondínka si ľahla na trávu a užívala si slnečné lúče, zatiaľ čo jej bujné poprsie zdravilo všetkých navôkol. Doslova sa z tesnej podprsenky dralo von. Otázka na pánov - úprimne, dokázali by ste sa pri takomto výhľade sústrediť na akúkoľvek prácu?

Lenka Mošková predviedla do kamery naprataný výstrih.
Zobraziť galériu (5)
Lenka Mošková predviedla do kamery naprataný výstrih.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Lenka MoškováNávštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu