Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok od jojkárskej sexice: Rozchod... A takto sa zmenila!

Lenka Mošková už nie je zadaná. Zobraziť galériu (5)
Lenka Mošková už nie je zadaná. (Zdroj: Facebook L.M.)

BRATISLAVA - To je vážne ona?! Lenka Mošková (22) na seba upozornila tento rok v lete, keď vyhrala súťaž krásy Miss Carat Tuning. Do povedomia širokej verejnosti sa však dostala až vďaka jojkárskej reality šou Návštevníci. Tam ešte kráska hviezdila ako zadaná sexi blondínka. No dnes je z nej úplne iný človek. S partnerom sa rozišla a... Pozrite, ako sa zmenila!

Lenka Mošková je divákom televízie Joj dobre známa - dlhé týždne pútala pozornosť a svojou sexi postavou provokovala pánov v reality šou Návštevníci. Tam ju však Slováci vídali ešte ako blondínku, no dnes je už jej plavá hriva minulosťou.


Toto telo mieri do Jojky: Veľké prsia, ploché brucho a... TUČNÁ minulosť!


Na sociálnu sieť Facebook totiž aktuálne zavesila fotku, na ktorej je zmenená doslova na nepoznanie. Svoje svetlé vlasy si totiž kráska nechala zafarbiť a dnes je z nej tajomná brunetka. A treba povedať, že jej to takto pristane snáď ešte viac. Vyzerá prirodzenejšie a modré oči jej vďaka tmavým vlasom doslova svietia.

Oslovili sme v tejto súvislosti samotnú rodáčku zo Zlatých Moraviec, nech nám prezradí, prečo sa pre takúto výraznú zmenu rozhodla. „Už veľmi dlho som bola blondína alebo skôr ‚sivovláska‛ a už som potrebovala nejakú zmenu,“ prezradila pre Topky.sk sexbomba. No to nebolo jediným impulzom, prečo sa rozhodla zaexperimentovať.

„Viete, ako to je... Za každou zmenou stojí chlap a keďže sme sa s mojím doterajším rozišli, tak som chcela celkovú premenu na začiatok nového života,“ prekvapila nás svojou úprimnosťou čerstvo rozídená Lenka. Na prekvapenie sa však ako brunetka cíti vraj veľmi dobre. „Z toho som neskutočne prekvapená aj sama, pretože keď som sa zbadala prvýkrát, tak to bol naozaj šok pre mňa po tých rokoch byť brunetka. Ale už dnes to mám zopár týždňov a cítim sa naozaj skvelo v novom účese,“ dodala Mošková. 

Lenka Mošková rapídne zmenila imidž. Zo sexi blondínky je dnes tajomná brunetka.
Zobraziť galériu (5)
Lenka Mošková rapídne zmenila imidž. Zo sexi blondínky je dnes tajomná brunetka.  (Zdroj: Facebook L.M.)

Viac o téme: Lenka Mošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu