Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fuj, tak to je poriadne nechutné: Z jojkárskej reality šou sa dvíha žalúdok!

Návštevníci Zobraziť galériu (4)
Návštevníci (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To snáď nie! Zdá sa, že hygienické návyky nie sú silnou stránkou každého človeka. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj súťažiaci z jojkárskej reality šou Návštevníci. Z toho, čo sa tam aktuálne deje, sa totiž mnohým doslova dvíha žalúdok... Je to teda poriadne nechutné!

Jojkárska reality šou Návštevníci má súťažiacim navodiť dojem, že žijú v 19. storočí. No v súvislosti s tým, čo sa tam deje aktuálne, to pôsobí, akoby samotní účinkujúci prišli z čias dávno minulých - no doslova akoby prišli z pralesa. O to prekvapivejší je fakt, že reč je o ženách. 

Niektorým z nich totiž slovo hygiena zjavne nič nehovorí, preto život s nimi „pod jednou strechou“ je poriadne nechutný. Mnohým sa doslova zdvíha žalúdok. Vo včerajšej časti to na rovinu povedala energická Lívia, ktorá svoje spolubojovníčky postavila do pozoru. 

„Na ženskom wécku, keď som šla na záchod, bolo to komplet opišané. Nechcem to takto povedať, ale bolo to ošťaté. Celý záchod bol ošťatý a nebolo to utreté. Si myslím, že sme tu dospelé ženy, ktoré dodržiavajú nejaké hygienické návyky,“ povedala na rovinu plavovláska. 

„Takže, poprosím vás, každý po sebe nech si to utrie, lebo mne sa zdvihne žalúdok, keď mám ísť na takýto záchod. Ešte po chlapoch by som pochopila, ale po ženách nie,“ zahlásila bez servítky Košičanka. No, zdá sa, že život v jojkárskej reality šou nie je med lízať... A nie len čo sa podmienok súťaže týka.

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu