Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ohavní vrahovia z Islamského štátu: Zabíjajú najbrutálnejšími praktikami, o akých ste kedy počuli!

Väzni krátko pred smrťou Zobraziť galériu (4)
Väzni krátko pred smrťou (Zdroj: Twitter)

MOSUL - Prekonávajú všetky hranice. Vrahovia z Islamského štátu dnes vypustili nové video. Na ňom zobrazujú hneď tri popravy. A tie sú výnimočné svojou brutalitou.

Nové video má sedem minút a Islamský štát na ňom zobrazuje popravy troch skupín bezbranných zajatcov. Na prvom sú zajatci v klietke a utopia ich pomalým spúšťaním do bazéna. Druhá skupina zomrie tak, že do auta, kde sedia, vrahovia vypália z raketometu. Tretia skupiny nešťastníkov umiera po tom, čo im okolo krku uviažu výbušniny.

Ohavní vrahovia z Islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Video začína mužmi v aute. Stojí pred nimi terorista s raketometom. Ten vypáli a zlikviduje auto spolu s ľuďmi, ktorí sa iba bezmocne prizerajú. Nasleduje druhá scénka s mužmi v oranžovom oblečení. Tých pomaly spúšťajú do hlbín bazéna, kde sa utopia. Skupina zajatcov má byť usvedčená zo špionáže. Nič to nemení na fakte, že islamisti novým spôsobom vraždy udivujú.

Ohavní vrahovia z Islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Pohľad na topiacich sa mužov je naozaj strašný. Voda stúpa a oni s tým nemôžu nič urobiť. Keď sa celá klietka ponorí do vody, na hladinu začnú vystupovať bubliny. Sú to posledné zvyšky kyslíka, ktorí muži mali. Hrôzostrašné sú najmä zábery kamier, ktoré mužov točia pod vodou. Klietka sa následne zdvihne a na záberoch sú vidieť muži s vytečenou penou z úst. Nasleduje poprava poslednej skupiny.

Ohavní vrahovia z Islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Poslední siedmi muži klačia s výbušninami obviazanými okolo krku. Predtým ich ešte vyspovedajú na kameru a nasleduje krutá poprava - výbuch im zmasakruje telá. Všetko je zachytené na HD kamere. Propaganda Islamského štátu vydesila celý svet. Teroristi týmto iba opäť dokázali, že vo svojom cieli, vybudovania svetového kalifátu, nepoľavujú.

Viac o téme: SýriaIrakISIslamský štát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu