Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Desivý pohľad už aj pre Rychtářa: FOTO vulgárne znesväteného hrobu!

Vandali zneuctili hrob, v ktorom je pochovaná rodina Josefa Rychtářa. Zobraziť galériu (4)
Vandali zneuctili hrob, v ktorom je pochovaná rodina Josefa Rychtářa.

PRAHA – Hnev verejnosti voči vdovcovi po Ivete Bartošovej (†48) - Josefovi Rychtářovi (56) sa stupňuje každým dňom. Viacerí ho totiž vinia z toho, že má na speváčkinej samovražde veľký podiel. Dôkazom je aj nenávistný odkaz na hrobe jeho rodiny.

Josef Rychtář leží v žalúdku nejednému Slovákovi či Čechovi. V súvislosti s nedávnou samovraždou Ivety Bartošovej sa totiž vynárajú skutočnosti, ktoré ho vykresľujú v nelichotivom svetle. Zarážajúce je tiež to, ako zvláštne sa vdovec vyrovnáva so stratou svojej lásky. Namiesto trúchlenia v súkromí sa totiž okázalo predvádza pred novinármi.

Zrejme tieto okolnosti sa pričinili o to, že neznámi vandali zneuctili miesto, kde leží väčšina Rychtářovej rodiny. Múry cintorína v Říčanoch sú totiž postriekané nápisom „Richtář je vrah!” Spoločný hrob je prestriekaný červenou farbou a svietia na ňom nápisy hovädo, blbec a vôl.

„Je mi z toho zle. Pomstiť sa živému človeku na mŕtvych ľuďoch? To je vrchol špiny a hyenizmu. Dúfam, že ho polícia chytí. Je to chudák,” reagoval na margo vzniknutej situácie pre český portál Super.cz Rychtářov syn Josef.

Vandali takto zneuctili cintorín, na ktorom sa nachádza aj hrob Rychtářovej rodiny.
Zobraziť galériu (4)
Vandali takto zneuctili cintorín, na ktorom sa nachádza aj hrob Rychtářovej rodiny.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu