Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Všetko o dnešnom pohrebe Bartošovej: V čom bude oblečená? Prečo nepríde syn? Koho pustia dnu?

Posledná rozlúčka s Ivetou Bartošovou sa bude konať po 14:30 v krematóriu v Strašniciach. Zobraziť galériu (9)
Posledná rozlúčka s Ivetou Bartošovou sa bude konať po 14:30 v krematóriu v Strašniciach.

PRAHA – Prísne strážený! Taký bude dnešný pohreb speváčky Ivety Bartošovej (†48). Posledná rozlúčka sa bude konať popoludní v krematóriu v Strašniciach. Umelkyňa, ktorá si dobrovoľne siahla na život v predposledný aprílový deň, na nej nebude mať syna Artura (17) a ani najbližších z jej strany. Doraziť by mal len bývalý partner Ladislav Štaidl (69). Ani to však nie je isté. Chýbať samozrejme nebude vdovec so svojou rodinou.

Podľa medializovaných informácií sa obrad uskutoční s výlukou verejnosti a médií. Vstup bude strážený ochrankármi, ktorí pustia dnu iba tých, čo sú na zozname. Fanúšikovia sa však plánujú zhromaždiť pred krematóriom. Smútočný akt sa začne po pol tretej popoludní. Neskorší čas je zámerom, nakoľko vdovec chcel, aby už boli ukončené všetky pohreby plánované na ten deň.

Rakva bude zatvorená. Opak nastane len v prípade, že by si to vdovec vyslovene želal. „Po vlakových nešťastiach bývajú zatvorené. Pán Rychtář na to síce právo má, ale bude mu výrazne odporúčané neotvárať ju. Už sme zažili množstvo prípadov, kedy sa vdovec pri pohľade na pozostatky zložil a celý obrad bol v tej chvíli prakticky pokazený,“ prezradil pre český web Super.cz zdroj z pohrebníctva.

Podľa dostupných informácií bude speváčka oblečená do šedého kostýmu. Josef Rychtář tak upustil od pôvodnej myšlienky pochovať ju v svadobných šatách. Počas pohrebu zaznejú tri skladby. Ako píše portál Blesk.cz, jednými z nich by mali byť Noc je království a tiež S tebou se neloučím.

Aktuálne správy hovoria o tom, že syn Artur, mama Svatava a Ivetini súrodenci Lumír a Ivana sa pohrebu nezúčastnia. Dokonca vraj neprídu ani tí, ktorí k nej mali počas uplynulého obdobia najbližšie. Josef Rychtář im minulý týždeň síce poslal esemesky, prostredníctvom ktorých ich pozval na obrad, no nikto nereagoval. „A čo som mu mala odpísať? To, čo po Ivetinej samovražde predviedol, hovorí snáď za všetko,“ povedala pre denník Aha! bývalá pestúnka Artura Golda, ktorý vdovec taktiež poslal SMS.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu