Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prvé Vianoce za posledných 10 rokov: VIDEO nádherného skutku, ktorý dojal státisíce ľudí

Čarovné Vianoce pre toho, kto to naozaj potrebuje.
Čarovné Vianoce pre toho, kto to naozaj potrebuje. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Pomáhať sa má, na Vianoce to však má špeciálnu príchuť. Dvojica youtuberov sa rozhodla, že pomôže jednému bezdomovcovi a na niekoľko nocí mu zaplatí izbu v hoteli, v ktorej mal okrem pohodlia a jedla aj vianočný stromček. Ako sa ukázalo, boli to mužove prvé skutočné Vianoce za posledných 10 rokov.

Ako sám bezdomovec hovorí, on nie je bez domova, ale bez domu, to je rozdiel. So svojou tabuľou a prianím krásnych Vianoc sedel na zemi s myšlienkou, že pomôže čokoľvek, nie len peniaze. Bývalý vojak, ktorý tak ako mnoho mužov a žien pred ním, prišiel kvôli kríze o všetko, manželka mu zomrela a keďže nemá adresu, nemôže ani pracovať. Cyrus nespal v posteli 2 roky, jediné jeho šťastie je, že s vojenským výcvikom sa na ulici nestratí.

Dvojičky, ktoré si hovoria Twinz, sa rozhodli, že Cyrusovi splnia všetky vianočné priania. Zobrali ho na raňajky, medzitým mu Santa Claus doniesol darčeky. Dostal ponožky, čiapku či batoh, možno to isté, čo mnohí z nás, avšak pre neho to má špeciálny význam. Štedrí bratia mu darovali aj darčekovú kartu v hodnote 100 dolárov, ktorú bude môcť použiť v najväčšej núdzi. Čo by si však Cyrus skutočne prial, je nájsť svojho syna, čo sa Twinz nepodarilo, a preto vyzývajú všetkých, aby im ho pomohli nájsť.

Viac o téme: BezdomovecVianoceYoutuberi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu