Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ewa Farna vystrašila superstaristov: Vrieskala a skákala po stole!

Ewa Farna je riadna divoška. Zobraziť galériu (11)
Ewa Farna je riadna divoška.

BRATISLAVA – Nevyspytateľná! Prísne slová a kritika z úst Paľa Haberu (50) a Ondřeja Soukupa (61) zrejme nie sú to jediné, pred čím by sa mali mať súťažiaci aktuálnej série SuperStar na pozore. Ako vidno na videu, aj najmladšia členka poroty Ewa Farna (19) je nevyspytateľná. Počas kastingov sa chvíľkami správala tak, ako keby bola z divých vajec.

Spontánna a bláznivá! Speváčka Ewa Farna nie je žiadna suchárka. Potvrdzuje to aj zostrih z jednotlivých kastingov speváckej šou SuperStar. Najmladšia členka poroty totiž popri svojich kolegoch občas vystrája ako utrhnutá z reťaze. Svojimi odviazanými reakciami vykoľajila nejedného súťažiaceho.

„Ewa je poriadna divoška. Viackrát nemala problém dobehnúť k súťažiacim a skackať tam okolo nich. Zatancovala si napríklad aj na porotcovskom stolíku. Emócie dávala najavo aj hlasným krikom,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia. „Niektorým súťažiacim to pomohlo, aby sa uvoľnili, mnohých to však ešte viac vystresovalo,“ dodal náš zdroj.

Problém s vyjadrovaním svojich pocitov však nemá ani Soukup. Ten napríklad pri komunikácii so súťažiacimi neváhal použiť vystretý prostredník. Takéto vulgárne gesto by od postaršieho odborníka zrejme čakal málokto. Ak chcete vedieť, na čo všetko sa môžete v speváckej súťaži ešte tešiť, pozrite si video.

VIDEO: Zostrih z kastingov do speváckej šou SuperStar.

Superstar

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu