Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďalšia kráska v SuperStar: Dotlačila ju tam známa sestra!

V rodine Deborah Kahlovej alias Debbie (vpravo) majú na spev jednoducho nadanie. V SuperStar skúša šťastie aj jej sestra Jacqueline. Zobraziť galériu (8)
V rodine Deborah Kahlovej alias Debbie (vpravo) majú na spev jednoducho nadanie. V SuperStar skúša šťastie aj jej sestra Jacqueline.

PRAHA – Zvýhodnená?! Keď sa pred porotu speváckej súťaže SuperStar postavila Jacqueline Kahlová (21), oslovila trojicu odborníkov nielen svojím talentom a šarmom, ale aj menom, ktoré im bolo veľmi dobre známe. Mladá brunetka je totiž sestrou speváčky Debbie (19), ktorá v súťaži skúšala šťastie pred štyrmi rokmi.

Ďalší ročník obľúbenej speváckej súťaže SuperStar odštartuje na obrazovkách Markízy už 10. februára. Priaznivci tejto šou sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých jedincov, ktorí sa túžia stať spevákmi. Tento popis dokonale sedí napríklad aj na Jacqueline Kahlovú, ktorej sestra Deborah sa zviditeľnila počas prvého medzinárodného ročníka súťaže.

Ako Jacqueline na kastingu prezradila, pri rozhodovaní, či sa má do šou prihlásiť, ju do veľkej miery ovplyvnila práve jej sestra. „V podstate ma tam dokopala. Ona má na svoje pôsobenie v súťaži samé pekné spomienky,“ povedala pred odborníkmi mladá brunetka.

Fešanda si však nemyslí, že známe meno jej veľmi pomôže. Práve naopak, ráta totiž s tým, že to bude mať vďaka sestre o čosi ťažšie. „Počítam s tým, že nás budú všetci porovnávať. Od Debbie som dostala radu, aby som bola hlavne uvoľnená a sama sebou,“ dodala sympatická dievčina.

Medzi talentovanými sestrami je trojročný rozdiel A hoci by sa mohlo zdať, že Jacqueline je tou mladšou, nie je tomu tak. „Každý je veľmi prekvapený, keď zistí, že ja som tá staršia. Ona totiž vyzerá tak na 25 a ja, ako keby som dostala práve občiansky,“ uzavrela so smiechom nádejná speváčka. Myslíte si, že sa Jacqueline Kahlovej podarí v súťaži uspieť?

VIDEO: Jacqueline Kahlová predviedla na kastingu do SuperStar takýto výkon.

Sestra Debbi Kahlovej v SuperStar

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu