Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Poníženie a plač v SuperStar: Porota vysmiala mladú Rómku z Košíc!

Mladá Rómka Jolana Sandorová na svoje účinkovanie v SuperStar tak ľahko nezabudne. Zobraziť galériu (12)
Mladá Rómka Jolana Sandorová na svoje účinkovanie v SuperStar tak ľahko nezabudne.

KOŠICE – Krutý verdikt ju položil! Slová kritiky vedia niekedy poriadne ublížiť. Svoje o tom najnovšie vie už aj Jolana Sandorová (17) z Košíc, ktorá skúšala šťastie na jednom z kastingov do pripravovanej SuperStar. Mladá Rómka sa u porotcov speváckej šou nestretla s úspechom a ich hodnotenie malo na jej psychiku priam zdrvujúce následky.

Sklamanie! Ďalší ročník speváckej šou SuperStar sa objaví na obrazovkách Markízy už 10. februára. Porota v zložení Ewa Farna, Ondřej Soukup a Paľo Habera už má v týchto dňoch hľadanie vybraných talentov za sebou. Ako vidno, aj tento ročník prilákal pred kamery nielen talenty, ale aj prípady, ktoré museli čeliť vlne kritiky.

Tú si od odborníkov vypočula aj Jolana Sandorová, ktorá mala na kastingu značnú podporu svojich blízkych. „Myslím si, že som to hudobné nadanie zdedila po mame,“ vyhlásila brunetka skôr, než začala spievať. Porota však jej výkon za skvelý rozhodne neoznačila. Okrem toho, že mladej Rómke odporučili, aby už nikdy viac nespievala, začali sa zabávať na jej adresu. Farna sa jej napríklad otočila chrbtom a Haberovi prišlo vhodné, aby jej prekladal do slovenčiny všetko, čo povedal Čech Soukup.

Hoci sa Jolana pri svojom odchode slušne poďakovala a pozdravila, neskôr si už pri svojich vyjadreniach na adresu poroty nekládla servítku pred ústa. „Veľmi dobre vedel, že mu rozumiem, len zo seba robil debila,“ poznamenala smerom k slovenskému katovi. Nešetrila ani Ewu, ktorej správanie označila za trápne.

V momente, keď si brunetka uvedomila, že danej situácii sa budú prizerať nielen Slováci, ale aj Česi, spustila plač. „Ponížili ma,“ poznamenala so slzami v očiach značne nešťastná Jolana. Tú priamo pred kamerami chlácholila jej mama. Ak chcete vedieť, ako výkon svojej dcéry okomentovala ona, pozrite si video.

Jolana Sandorová na kastingu do SuperStar

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu