Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Porotkyňa SuperStar Ewa Farna bez chlapa: Chýba jej sex!

Porotkyňa Ewa Farna je dlhší čas bez partnera a vraj jej milujúci chlap už začína chýbať. Zobraziť galériu (9)
Porotkyňa Ewa Farna je dlhší čas bez partnera a vraj jej milujúci chlap už začína chýbať.

BRATISLAVA – Osamelá?! Ewa Farna (19) naposledy chodila so spevákom Tomášom Klusom (26). Rozišli pred vyše rokom a odvtedy je porotkyňa markizáckej SuperStar sama. V zákulisí speváckej súťaže sa však šepká, že Češka by už nového partnera po svojom boku veľmi prijala. V jednom momente vraj dokonca vykrikovala, že je bez chlapa veľmi dlho a už jej to poriadne lezie na mozog.

Porotkyni pripravovanej markizáckej šou Superstar Ewe Farnej sa búria hormóny! Od jej rozchodu s Tomášom Klusom ubehlo už vyše roka, no mladá Češka si dodnes nenašla za bývalú lásku náhradu. Podľa jej správania počas uplynulých kastingov do speváckej súťaže sa dá usúdiť, že jej nový partner očividne chýba.

Dôkazom citovej nerovnováhy, v ktorej sa Farna zrejme nachádza, môže byť aj zamilovaný úlet, o ktorom sme vás pred pár týždňami informovali. Porotkyňa s poľskými koreňmi sa vtedy bezhlavo zahľadela do sympatického Slováka Štefana. Svoju náklonnosť dávala súťažiacemu po celý čas najavo a dokonca si od neho vypýtala aj telefónne číslo. Románik však skončil tak rýchlo ako začal -  speváčka ho nakoniec odignorovala.

Že s jej citmi nie je niečo v poriadku, dokázala aj pri ďalšom zo súťažiacich. Plačom totiž reagovala na účasť čerstvého ženáča Filipa Zavřela, ktorého do šou prihlásila jeho manželka. Pohľad na zamilovanú dvojicu spôsobil, že sa inak tvrdá porotkyňa rozcítila a v očiach sa jej leskli slzy.

Všetky tieto emotívne prejavy môžu nasvedčovať tomu, že jej milujúci chlap naozaj chýba. Veď už aj v zákulisí šou sa povráva, že by jej láska naozaj prospela. Ako sme sa dozvedeli, v jednom zo svojich slabších momentov dokonca vykrikovala, že sa bez muža necíti dobre. „Som chorá, potrebujem už chlapa,“ hulákala podľa nášho zdroja porotkyňa.

Nechajme sa teda prekvapiť, či Farnej účasť v SuperStar prinesie lásku tak, ako sa to kedysi stalo moderátorke Adele Banášovej a Petrovi Modrovskému v Let´s Dance. Spevácka šou štartuje už dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu