Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zo škaredého káčatka sexi speváčka: Pozrite na tú premenu!

Speváčka a porotkyňa SuperStar Ewa Farna vyrástla do krásy. Zobraziť galériu (14)
Speváčka a porotkyňa SuperStar Ewa Farna vyrástla do krásy.

BRATISLAVA - Rozkošné dievčatko s krivým chrupom! Taká bola v detstve Ewa Farna (19). Keďže sa v kruhoch šoubiznisu začala pohybovať v mladom veku, v jej albume nechýbajú ani zábery so strojčekom na zuboch, ktoré vznikli počas autogramiády. No stačilo pár rokov a z roztomilého dieťaťa je dospelá žena, ktorá dokáže provokovať sexepílom. Veď posúďte sami.

Poriadna premena! Hoci má len devätnásť, do českého šoubiznisu patrí už poriadne dlho. Svoju kariéru odštartovala Ewa Farna ešte ako školáčka s krivými zubami. „Tu je dôkaz, že som naozaj musela nosiť strojček,” napísala k svojej fotke z detstva, ktorú zverejnila na sociálnej sieti.

Aj pri preberaní platinovej platne v čase, kedy mala 13 rokov, jej úsmev ešte „zdobila” zubárska pomôcka. Odvtedy uplynulo 6 rokov a pred fanúšikov teraz predstupuje úplne iná Ewa. Speváčka totiž neskutočne zoženštela. Zo škaredého káčatka sa stala naozaj pekná slečna.

A keď Farnu dostanú do rúk stylisti, ktorí sa podieľajú na projekte SuperStar, občas sa z nej vykľuje úplná sexica. Dôkazom je fotenie promo snímkov, na ktorých vyzerá naozaj výborne. Ako jej to pristane v porote speváckej súťaže, uvidíte už v nedeľu.

Pozrite si v GALÉRII, ako sa Ewa menila z dievčatka na slečnu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu