Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Viete ako hovoriť so svojimi deťmi, aby sa lepšie učili?

PR článok Zobraziť galériu (2)

Po viac ako dvadsiatich rokoch učiteľskej praxe, keď som bol v dennom kontakte s nedisciplinovanými žiakmi, ma veľmi prekvapilo, koľko nových možností krotenia potomkov ste rodičom ukázali,“ napísal jeden učiteľ z Michiganu. Práve o tom sú metódy dvoch uznávaných odborníčok, ktoré radia dospelým, ako komunikovať s deťmi, aby nám viac dôverovali, aby nás počúvali a aby sa lepšie učili.

Kniha Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili doma aj v škole je opäť plná konkrétnych príkladov, tipov a techník. Ukazujú emocionálne zdravé prostredie, ktoré dieťa podnecuje k prijímaniu nových informácií. Ukazujú, ako je možné dieťa podporiť vo viere v to, kým je a kým sa môže stať.

Základná otázka je - viete, ako motivovať deti, aby sa rady učili a boli v škole úspešné?

Chcete, aby deti spolupracovali, keď im niečo vysvetľujete, a aby nadobudli pocit zodpovednosti za svoje výkony?

Všetko nájdete v tejto knihe!

Tento svetový bestseller je určený rodičom, ale aj pedagógom. Ukazuje im, ako môžu inšpirovať dieťa k sebadisciplíne, sebakontrole až tak, že dosiahnu zázraky v učení. Pomocou jedinečnej komunikačnej stratégie a vďaka názornosti odporúčaných kreslených dialógov autorky dokázali rodičom i učiteľom naznačiť, ako riešiť každodenné problémy, ktoré sa môžu u detí vo vzťahu k učeniu vyskytnúť.

V knihe Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili doma aj v škole sa dozviete, ako sa vyrovnať s pocitmi, ktoré sú spojené s učením. Objavíte 7 zručností, ktoré deti podnietia ku spolupráci a 6 krokov, ako podporiť detskú kreativitu a zodpovednosť.

Naučte sa narábať s chválou, ktorá prospeje a s kritikou, ktorá neublíži.

Pri každej kapitole nájdete vzorové kreslené dialógy, stručné zhrnutie + otázky a príbehy rodičov i učiteľov.

Autorky Adele Faber a Elaine Mazlish sú svetovo uznávané odborníčky na komunikáciu medzi rodičmi a deťmi. Ich knihy boli preložené do viac ako dvadsiatich jazykov a predalo sa z nich vyše 3 milióny výtlačkov. Po celom svete vedú semináre a v medziľudských vzťahoch pomáhajú aj dospelým.

Kniha Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Viac o téme: Ako hovoriť s deťmiAby sa lepšie učili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu