Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schudnite natrvalo: 30-dňový manuál zdravého chudnutia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark)

Najznámejší lekár v oblasti zdravej výživy vás pozýva do "školy", ktorou sám prešiel so svojimi klientmi za 10 rokov existencie jeho kliniky. Je to škola, v ktorej si jednotky aj päťky budete dávať iba vy sami. A pritom pomôže schudnúť tak, aby sa to dalo vydržať aj udržať. Predstavujeme jeho publikáciu s názvom Plán B.

"Ďalšia diéta? Nie. Toto nie je konečne "tá" diéta. Toto vlastne nie je žiadna diéta. Toto je Plán B. Váš Plán B," píše v knihe Dr. Bukovský. Možno ste už absolvovali všetky diéty, ktoré boli kedy vymyslené; možno ste už nakúpili a používali všetky spaľovače tukov - a nič. Namiesto šťastia a pokoja v duši ste zažili frustráciu a nové kilá. Je jasné, že diéty nie sú riešením nadváhy a obezity. Hlavne nie tie divné, naivné a hlúpe. (a rôzne "zázraky" a "najnovšie objavy z Hollywoodu" už vôbec nie.)

Diéty sú perfektné v jednej veci: schudnete. Schudnúť môžete akoukoľvek diétou. Analýzy všetkých doterajších výskumov chudnutia ukazujú, že schudnúť nie je takmer žiadny problém. Ak vedome zmeníte spôsob stravovania, a tým znížite príjem energie, tak schudnete - hurá! To sa však podarí každému, kto to skúsi a vydrží. Týždeň, mesiac, tri mesiace... Problém je len v tom, že hoci viete schudnúť, neviete "TAM" ostať - neviete žiť ako schudnutí ľudia.

knihe Plán B vám Dr. Bukovský prezradí, v čom je problém, prečo sa "tam" dokážete dostať takmer hocijako, ale keď už ste "tam", neviete čo s tým... Známy lekár vám v tejto svojej najnovšej publikácii predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil. Okamihy, príbehy a informácie, ktoré vám konečne urobia vo všetkom jasno, podporia vás v krízach a dajú vám motiváciu na každý deň.

Knihu Plán B si môžete zakúpiť v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Plán B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu