Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podľahne zakázanej vášni?

Obal knihy Princezná a horal
Obal knihy Princezná a horal (Zdroj: ipark.sk)

Populárna trilógia obľúbenej autorky pokračuje. Tracy Anne Warrenová si už získala desaťtisíce čitateliek aj na Slovensku a teraz po romanci o princeznej Emme môžete prežívať vzrušujúci príbeh s princeznou Mercedes. Tri princezné, ktoré spojil osud a priateľstvo... Začína sa neodolateľný príbeh Princezná a horal.

„Naozaj neodolateľné!“
RT Book Reviews

Keď sa Mercedes vydá na cestu zo Škótska domov, jej koč prepadnú neznámi muži. Pri útoku zahynie celý princeznin sprievod, ujsť sa podarí iba jej. Po strastiplnom blúdení lesom sa dostane k hostincu, kde poprosí o pomoc. Je bez peňazí, otrhaná a špinavá, preto jej rozprávaniu nik neverí.

V tom čase sa v hostinci zastaví i schudobnený škótsky statkár Daniel MacKinnon, ktorý sa po rokoch strávených vo vojenskej službe vracia domov. Ani on neverí príbehu mladej ženy, ktorá o sebe tvrdí, že je princezná. Keď ho však Mercedes požiada o pomoc, podujme sa, že ju bezpečne dopraví do Londýna.

Neznámi prenasledovatelia nepoľavujú, sú im v pätách a tak je Mercedes v priamom ohrození života. Musí však čeliť ešte jednému nebezpečenstvu - zakázanej vášni, ktorá vzplanie medzi ňou a Danielom...

Príbeh Princezná a horal bol v roku 2012 nominovaný na ocenenie Romantic Times Award ako najlepšia historická a zábavná romanca. Je to nádherný romantický príbeh, ktorému neodolá žiadna fanúšička škótskych hrdinov Tracy Anne Warrenovej. Podľa Booklist je to ďalší kúsok do dokonale napísanej trilógie o princeznách a ich dobrodružstvách.
Jedinečná séria plná šarmu, radosti, lásky a vášne.

„Tracy Anne Warrenová je geniálna!“
The New York Times

Kniha Princezná a horal sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu